Hyppää pääsisältöön
Varkailla oli kova tarve kondomeille.

Varkaat veivät 30 000 kondomia - "Millaisia juhlia he ovat järjestämässä?"

Vorot varastivat noin kymppitonnin arvosta seksileluja ja 30 000 kondomia Las Vegasissa.

Varkaat iskivät Lelo-seksileluyrityksen varastoon, kun Yhdysvalloissa vietettiin kaatuneiden muistopäivää. He murtautuivat sisään portista, ja kantoivat autoonsa kaksi laatikkoa, joissa kummassakin oli yli 15 000 kondomia. Lelon oli tarkoitus lahjoittaa kondomit lähipäivinä.

– Olimme muutaman päivän päästä lahjoittamassa tuhansia Hex-kondomeja ilmaiseksi. He olisivat voineet odottaa, ja sitten vain pyytää niitä, kuten kaikki muutkin, yritykseltä todetaan.

Veivät eturauhasta stimuloivia leluja

Seuraavana päivänä varkaat palasivat tekopaikalle vuokra-autolla. Tällä kertaa he keräsivät saaliin, johon kuului 10 000 dollarin, eli noin 8900 euron arvosta seksileluja. Varkaiden tiedetään vieneen ainakin eturauhasen stimuloimiseen tarkoitettuja leluja sekä lantionpohjan lihasten harjoituksiin tarkoitettuja tuotteita.

– Millaisia juhlia nämä tyypit olivat järjestämässä, Lelon edustaja kommentoi.

– Olisimme voineet sponsoroida heitä, tai jotain. Edes kutsu olisi ollut kiva.  

Poliisi ei ole toistaiseksi tavoittanut voroja. Viranomaisilla ei myöskään ole täyttä varmuutta siitä, olivatko molemmat varkaudet samojen henkilöiden tekemiä. Lelo on vedonnut yleisöön, jotta valvontakameroihin tallentunut kaksikko tunnistettaisiin.

Lähde: CNBC


Teksti:
Seiskan toimitus
Kuvat:
Seiskan toimitus

Suosituimmat

Ladataan sisältöä

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!