Hyppää pääsisältöön

Varjonyrkkeilijä on sinkkunaisten uusin ase murtomiehiä vastaan - katso video!

Japanilainen kiinteistönhoitoyhtiö on esitellyt ratkaisun, joka auttaa yksin eläviä naisia suojelemaan itseään.

"Man on the Curtain" on ikkunaverhoon heijastettavaa varjonyrkkeilijä. Varjokuva haliitsee ammattilaisnyrkkeilijän liikkeet ja saa vorot harkitsemaan asuntoon tunkeutumista kahteen kertaan. Vielä proptotyyppi-vaiheessa oleva tuote toimii älypuhelimella ohjattavan projektorin kautta. Asiakkaat voivat valita haluamansa vaihtoehdon kymmenistä eri skenaarioista, joissa varjokuva joko nyrkkeilee, harrastaa karatea, tai jopa heiluu pesäpallomailan kanssa. Tarjolla on myös hieman rauhallisempia vaihtoehtoja, joissa mies vaihtaa vaatteita tai vaikkapa imuroi.

Teknologia on kehitetty parantamaan turvallisuutta Leopalace21 Corp -yhtiön hallinnoimissa rakennuksissa. Suuri kysyntä on kuitenkin johtanut siihen, että yritys aikoo tulevaisuudessa tuoda tuotteensa kaikkien ulottuville.

Tuotteen saama suosio on myös herättänyt epäilyksiä sen tehokkuudesta. Moni on arvellut, että rikolliset oppivat ennemmin tai myöhemmin, että tuntikausia nyrkkeilevän miehen varjo on itse asiassa merkki yksin kotona olevasta naisesta. Yrityksen mainososaston johtaja Keiichi Nakamura myöntää riskin olevan olemassa. Hänen mukaansa yhtiö suunnittelee jo asiaan ratkaisuja:

– Kun tuomme tuotteen markkinoille, lisäämme monipuolisuutta, esimerkiksi julkistamalla uuden videon joka päivä.

Lähde: The Huffington Post


Teksti:
Seiskan toimitus
Kuvat:
Seiskan toimitus

>
Katso Seuraavaksi

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!