Oho
Katso videot!

Vapise, Barbie! Nyt tulevat sukupuolineutraalit nuket!

01.10.2019 13:33

Perinteisen Barbien päivät alkavat olla luetut. Leluvalmistaja Mattel on tuonut markkinoille nykyaikaisemman, sukupuolineutraalin nuken. Creatable World-sarjan nuket ovat lähtökohtaisesti sukupuolelttomia ja niitä on tarjolla eri ihonväreissä. 

Nukeille on tarjolla laaja valikoima erilaisia peruukkeja, vaatteita ja asusteita, joiden avulla lapset voivat muovata niistä mieleisiään, myös sukupuoleltaan ei-binäärisiä.

- Lelut heijastavat kulttuuria ja nykymaailman liputtaessa syrjimättömyyden puolesta, koimme, että oli aika luoda nukke, jota ei ole lokeroitu, selittää Mattelin nukkesuunnittelun vanhempi varapuheenjohtaja Kim Culmone.

Asiantuntijat apuna

Mattel suunnitteli nuket yhteistyössä asiantuntijoiden, lääkärien, vanhempien ja tietenkin lasten kanssa.

- Tutkimuksemme mukaan lapset eivät halua enää sukupuolinormien sanelemia leluja. Tämän lelusarjan avulla kaikki lapset voivat ilmaista itseään vapaasti.

Lähde: Metro.co.uk

Teksti:Jenna Jylhä
Kuvat:YouTube
Jaa Artikkeli:

KATSO SEURAAVAKSI

Katso video!

Big Brother -Sasa juhli juuri eronneen BB-Helmerin kanssa – vastaa nyt rehellisesti romanssihuhuihin: ”Sanotaan niin, että…”

Julia asteli Big Brother -taloon epävarmana parisuhdestatuksestaan - paljasti vihdoin tilanteensa!

Katso video!

Temptation Island -Meiju menee kauneusleikkaukseen – ei kuitenkaan ymmärrä plastiikkakirurgiaan: ”Joudun käyttämään Google-kääntäjää”

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!