Oho

Vanhemmat tulivat toisiin aatoksiin - pyytävät ennakkoperintörahoja takaisin tyttäreltä!

06.07.2019 15:33

Perintö on yleensä lahja eikä laina. Eräs nainen kuitenkin valittelee Mumsnetissä sitä, että hänen vanhempansa haluavat perintörahansa takaisin. 

Nainen kertoo, että hän ja hänen veljensä saivat kymmenen vuotta sitten kumpikin 100 000 puntaa, eli 111 600 euroa ennakkoperintönä. Nainen käytti rahat uuteen kotiin, josta hän maksaa yhä tänä päivänä asuntolainaa. Nyt hänen vanhempansa ovat kuitenkin keksineet ostaa perintörahoilla itselleen kesämökin.

– Veljeni pystyy maksamaan heille, koska hänen taloustilanteensa on hyvä. Minun taas ei ole, ja juuri ja juuri kykenen hoitamaan asuntolainamaksut, nainen valittelee kirjoituksessaan.

Hän lisää, että rahojen palauttamiseksi hänen olisi myytävä talonsa:

– Vanhempani ovat tietoisia tästä ja he ovat sanoneet auttavansa minua tarvittaessa vuokran kanssa, mutta he haluavat könttäsumman, jolla he voivat ostaa loma-asunnon. Oloni on kamala, koska haluan heidän saavan loma-asuntonsa, jossa he voivat nauttia auringosta ja leppoisasta elämästä myöhäisinä vuosinaan, mutta minun olisi tehtävä sen eteen paljon uhrauksia.

Nainen tiedusteli, olisiko hän kommentoijien mielestä "kohtuuton", jos hän ei palauttaisi rahoja. Vastaukset olivat melko lailla yksimielisiä asian suhteen:

– Et ole kohtuuton. Et todellakaan anna heille pennin latia.

– Miten he voivat tehdä sinulle noin? Onko loma-asunto heille tärkeämpi kuin sinun kotisi?

Lähde: MumsnetMirror

Teksti:Jenna Jylhä
Kuvat:Rex Features
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!