Katso videot!

Valvontakamera paljastaa: Kulkukoira Cody pölli postipaketit kuistilta Texasissa!

Oho | 19.03.2020 13:33

10-vuotias Abby Garza odotti uutta pääsiäiskoria saapuvaksi postissa. Kun paketti oli mystisesti kadonnut, epäili texasilainen perhe joutuneensa pitkäkyntisen uhriksi. Syyllinen oli kuin olikin tallentunut kodin valvontakameraan.

Ovikellokameran videolla näkyi, miten utelias koira seurasi postinjakajan puuhia sivusta. Koira odotti kärsivällisesti, kunnes lähetti oli jättänyt paketin ovelle ja poistunut paikalta. Tämän jälkeen koira hiippaili ovelle ja vei paketin vähin äänin mukanaan.

- Tämä pieni koira on uskomattoman fiksu, KRGV-TV:n haastattelema perheenisä kommentoi.

Perheen mukaan kyseessä on kulkukora, joka tunnetaan nimellä Cody. Kyseessä ei ole Codyn ensimmäinen näpistys. Garzan perhe arvelee, että samainen koira on vastuussa myös tytön äidin aiemmin tilaaman paketin katoamisesta. Naapurustossa onkin pikku hiljaa havahduttu siihen, ettei paketteja voi jättää ulos vartioimatta. Onneksi naapurit löysivät myöhemmin molemmat paketit ja palauttivat ne Garzan perheelle. 

Lähde: YouTube, UPI

Teksti:Jenna Jylhä
Kuvat:YouTube
Jaa Artikkeli:

KATSO SEURAAVAKSI

TIS-Nico selventää hänen ja varatun Sonyan riitaa – kohusarja ei näyttänyt kaikkea: ”Minulla on nollatoleranssi p**kanpuhumiselle”

Katso video!

Ms-taudista kärsivä Saija Varjus: Uusi lääke palautti kävelykyvyn!

Katso video!

Ikävä keikoille! Saija Varjus avautuu ms-taudistaan: Nousen vielä lavalle laulamaan

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!