Oho

Valtava mehiläisparvi kävi viranomaisten kimppuun Kaliforniassa

05.03.2020 18:26

Kaliforniassa Pasadenan hätäkeskus sai 20. helmikuuta puhelun henkilöstä, jota oli pistänyt mehiläinen. Soittaja havaitsi Pasadena City Collegen alueella "useita mehiläisiä" ja arveli, että tilanne saattaisi pahentua. Kun viranomaiset ehtivät paikalle, heitä vastassa oli arviolta 30 000-40 000 aggressiivisesti käyttäytyvää mehiläistä.

Pasadenan palolaitoksen tiedottaja Lisa Derderian kertoi The Huffington Postille, että mehiläisten lukumäärä yllätti viranomaiset. Ensimmäinen tapahtumapaikalle saapunut palomies joutui välittömästi mehiläisten vihan kohteeksi. Hän sai Derderianin mukaan 15-20 pistoa. Palokunta kutsui poliisin eristämään alueen. Mehiläisiä pyrittiin karkottamaan vaahto- ja hiilidioksidisammuttimien avulla. Lopulta paikalle kutsuttu mehiläishoitaja poisti pesän, joka sijaitsi läheisen hotellin katonrajassa.

- Teemme usein yhteistyötä mehiläishoitajan kanssa, mutta emme ole aiemmin nähneet mitään tässä suuruusluokassa. Se oli kuin suoraan elokuvasta, Derderian kommentoi.

Kaksi palomiestä, yksi poliisi ja kaksi siviiliä vietiin sairaalaan hoidettaviksi. Useat muut ihmiset saivat pistoja, mutta he eivät hakeutuneet sairaalaan. Mehiläishoitaja arvelee, että kyseessä oli aggressiivisuudestaan tunnettu afrikkalaistunut mehiläinen.

The Huffington Post

Teksti:Jenna Jylhä
Kuvat:Rex Features
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!