Hyppää pääsisältöön
Nainen kärsi kivuista.

Vain kaksi senttiä! Liian pieni emätin teki pakistanilaisnaisen avioelämästä helvettiä

Pakistanilainen naimisissa oleva nainen hakeutui lääkäriin, koska hänellä ei ollut ollut kuukautisia kolmeen vuoteen, ja hän kärsi alavatsakivuista. Nainen oli ollut naimisissa puoli vuotta, sanoi myös, ettei yhdyntä onnistunut. Hän kertoi yritysten epäonnistuneen toistuvasti ja lopulta johtaneen fyysiseen ja verbaaliseen väkivaltaan tuoreen aviomiehen taholta. Lopulta hänet oli lähetetty takaisin vanhempiensa luokse asumaan.

Liian pieni

Tutkiva lääkäri totesi, että naisen emätin oli vain kaksi senttiä pitkä. Hänellä todettiin oli emättimen väliseinä, jossa emättimeen oli muodostunut ylimääräistä kudosta. Moni harvinaisesta vaivasta kärsivä nainen ei tiedä ongelmasta ennen murrosikää, tai ennen seksin aloittamista.

Naiselle tehtiin kirurginen toimenpide, jossa ylimääräinen kudos leikattiin. Naiselle valmistettiin muotti, jota hänen on pidettävä emättimessään sen venyttämseksi. Seitsemän kuukautta venytyshoitojen päätyttyä nainen tuli raskaaksi. Terve poika syntyi sektiolla.

- Ihmiset sanoivat perheelleni, että en ollut nainen vaan transsukupuolinen, ja että en voisi koskaan olla seksuaalisesti aktiivinen tai saada lapsia. Itsetuntoni romahti, nainen muisteli:

- Tämän hoidon jälkeen minua on siunattu onnellisella aviolisella kanssakäymisellä, hyvällä itsetunnolla ja terveellä vauvalla. 

Lähde: New York Post

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!


Teksti:
Jenna Jylhä
Kuvat:
Rex Features

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!