fbq
Oho
16.06.2017 17:07
Teksti | Kuvat: Seiskan toimitus
Pankkiryöstäjä sanoi pakoilleensa vaimoaan.
Vaimoaan pakoilleen pankkiryöstäjän surkea tuuri - sai pahimman mahdollisen rangaistuksen!
Oho
16.06.2017 17:07
Teksti | Kuvat: Seiskan toimitus

Kansasissa mies ryösti pankin, koska hän toivoi pääsevänsä vaimoaan pakoon vankilaan. Lawrence Ripple sanoi tehneensä rikoksen, koska hän olisi "mieluummin vankilassa, kuin kotona vaimon luona".

Mies ryösti viime syyskuussa pankista 3000 dollaria, eli vajaat 2700 euroa. Hän kuitenkin istuutui pankin aulaan odottamaan poliiseja. Ripple selitti, että hänelle oli tehty sydänleikkaus, jonka jäljiltä hän kärsi masennuksesta ennen ryöstöä. Hän selitti poliisille, että hän toivoi pääsevänsä vankilaan, jotta hänen ei tarvitsisi olla kotona vaimonsa kanssa.

"Avunhuuto"

71-vuotiasta, joka myönsi tällä syyllisyytensä pankkiryöstöön, uhkasi pahimmillaan kolmen vuoden vankeusrangaistus. Asianajaja kuitenkin vetosi tuomariin, jotta tämä olisi armollinen miehelle, joka yksinkertaisesti halusi taukoa vaimostaan. Puolustuksen mukaan Ripple on lainkuuliainen, aviossa elävä neljän lapsen isä, joka katuu tekoaan. Hän kuvaili tekoa "avunhuudoksi".

Ripplelle luettiin tällä viikolla hänen tuomionsa, joka on kuitenkin vankilaakin pahempi. Mies tuomittiin puolen vuoden kotiarestiin taloon, jonka hän jakaa vaimonsa kanssa.

Lähde: Kansas City Star

Tilaa Seiskan uutiskirje! »