Hyppää pääsisältöön

Vaarallista! Espanjan Aurinkorannikolla kokeillaan kadut yhdistävää liukumäkeä - lukuisia loukkaantumisia tapahtunut!

Esteponassa sijaitseva 38-metrinen liukumäki on suljettu useiden onnettomuuksien jälkeen. Kyseessä ei ollut leikkipuiston liukumäki, vaan sen oli määrä toimia liukuväylänä kahden kadun välillä. 

Kokeilu kesti vain yhden päivän ajan.

Nopea väylä

Liukumäki on suunniteltu säästämään ihmisiltä 10 minuutin kävelymatka. Heti ensimmäisenä päivänä lukuisat liukumäen käyttäjät kuitenkin loukkaantuivat kovavauhtisen liukumisen seurauksena.

- Esteponan liukumäki on nähty ja testattu ja se on aivan hirveä. Satutin joka paikan. Lensin kaksi metriä ja poliisit nauroivat minulle, totesi eräs liukumäkeä testannut nainen Twitterissä:

- Tässä ovat minun kyynärpääni. En ole julkaissut kuvia perseestäni, mutta se on vielä pahempi,

Turistit vaarassa

Monet kansalaiset olivat myös huolissaan, että juopuneet lomailijat voisivat satuttaa itsensä jyrkässä liukumäessä, tai pahimmassa tapauksessa jopa menettää henkensä.

Kaupunki kuitenkin vakuuttaa, että somessa nähdyt kuvat ovat "yksittäistapauksia", ja että yli tuhat ihmistä on käyttänyt liukumäkeä ongelmitta. 

28 000 euroa maksaneeseen liukumäkeen, jota jotkut paikalliset ovat nimittäneet "pormestarin turhuushankkeeksi", tehdään nyt uusi turvatarkastus.

Lähde: Sky News


Teksti:
Jenna Jylhä
Kuvat:
YouTube

Katso Seuraavaksi

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!