Uusi rikostrendi leviää: huumediilerit naamioituvat Uber-kuskeiksi - poliisi pidätti neljä itse teossa!

Oho | 04.05.2017 21:45

Ovelat huumediilerit ovat alkaneet naamioitua Uber-kuskeiksi New Yorkissa. Huumekauppiaat Bronxin ja Manhattanin alueilla ovat alkaneet koristella autojaan Uberin logoilla ja tarroilla, jotta he eivät kiinnittäisi poliisin huomiota odotellessaan asiakkaitaan.

Viranomaiset pidättivät tiistaina neljä ihmistä, kun poliisi huomasi heidän käyttävän kokaiinia ja heroiinia Uber-autoiksi naamioiduista ajoneuvoissa. Poliisi on antanut operaatiolleen nimeksi Uber Connect. Viime viikolla poliisi pidätti samaisen operaation varjolla kaksi epäiltyä huumediileriä. Heistä toisen, 34-vuotiaan Alfredo Tejada-Almonten, epäillään olevan Uber-suunnitelman takana.

Poliisi on tähän mennessä takavarikoinut ainakin viisi ajoneuvoa, joihin on liimattu Uber-logoja samaan kohtaan, kun oikeiden Uber-kuskien autoissa. Poliisit uskovat, että tarrojen oli tarkoitus hämätä viranomaisia, jotta diilerit saisivat rauhassa harjoittaa bisnestään. Tiistain pidätyksessä poliisi takavarikoi lisäksi kilon kokaiinia sekä yli 20 000 euron arvosta käteistä.

Lähde: New York Post

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!