Oho
Katso videot!

Uusi nettihitti: Hammastahnaa rintoihinsa hierovat naiset - katso video!

04.08.2018 19:28

Naiset hierovat nyt rintoihinsa hammastahnaa osana uutta YouTube-trendiä, joka lupaa suuremmat ja kiinteämmät rinnat.

Tubettaja NaturalBeauty556 julkaisi videon, jossa hän demonstroi, miten hammastahnaa, kurkkua, jogurttia, jauhoja ja munanvalkuaisia voi hyödyntää rintojen kiinteytyksessä. Hän levittää edellämainituista aineksista tehdyn seoksen dekolteelleen. Hän lupaa, että taianomainen hoito kiiteyttää rintoja jo kuudessa päivässä. Eikä NaturalBeauty566 ei ole nikseineen yksin. Myös monet muut tubettajajat, kuten ZonelynTV, vakuuttavat, että hammastahna voi kasvattaa kuppikokoa. Hän suosittelee käyttämään hammastahnaa 30 päivän ajan parhaiden tulosten saavuttamiseksi.

Asiantuntijat eivät ole yhtä varmoja asiasta. London Bridge Plastic Surgery & Aesthetic Clinicin lääketieteellinen johtaja Christopher Inglefield sanoo, ettei tempulla ole muuta vaikutusta, kuin että rinnat tuoksuvat sen jälkeen hammastahnalta.

– Tämä outo neuvo luottaa siihen, että monet naiset, jotka ovat tyytymättömiä rintojensa kokoon, saattavat turvautua outoihin "ihmekonsteihin" ratkaistakseen ongelmansa, Inglefiueld selittää:

– Valitettavasti, kuten niin moni muukin nettivinkki, vaseliinit ja hammastahnat keinona rintojen suurentamiseen ovat valeuutisia ja pelkkää puoskarointia.

Lähde: Mirror

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

KATSO SEURAAVAKSI

Laittaudutko kotona miestäsi varten, Vanessa Kurri?

Top Chef -voittaja Akseli arvostelee laivan buffetin!

Katso video!

Eriskummallinen pilailija jätti vanhoja televisioita kuisteille Virginiassa!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!