Oho
Katso videot!

Uusi kauneustrendi: Meikkiin lisätään nyt proteeseja! Katso viraaliksi mennyt video!

28.06.2018 18:02

Ikävä kyllä vain harva meistä on täysin tyytyväinen ulkonäköönsä.

Muun muassa Kardashianit ovat tehneet tunnetuksi contouring-meikkitekniikan, jossa kasvonpiirteistä muokataan meikin avulla. Japanissa kasvojen muokkaustrendi on kuitenkin viety vieläkin pidemmälle. Somessa esitellään nyt, miten suuria muodonmuutoksia saadaan aikaan, kun meikin alle piilotetaan proteeseja.

Muokkaa piirteitäsi

Suurimmalle osalle meistä kosmeettiset proteesit ovat tuttuja lähinnä Hollywoodin suuren budjetin elokuvista. Enää ne eivät kuulu pelkästään Taru sormusten herrasta -taruolennoille, sillä jotkut naiset ovat valmiita pukemaan proteesit ylleen päivittäin, muuttaakseen esimerkiksi nenänsä muotoa.

Twitterissä leviää parhaillaan kokoelmavideo naisista, jotka muokkaavat muun muassa nenäänsä, poskiaan, leukojaan ja korviaan. Yksi kasvojaan proteesein muokanneista naisista on pukeutunut hääpukuun, kuin ehdottaakseen, että proteesit sopisivat osaksi morsianten häämeikkiä.

Kauneusmyytti

Kyseessä on sinällään harmiton trendi, ettei siitä pitäisi aiheutua terveydelle vaaraa. Se kuitenkin alleviivaa ikävästi sitä, miten pitkälle naisten odotetaan menevän istuakseen yhteen tiettyyn kauneusihanteeseen.

 

Lähde: Metro UK

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:all over press ja twitter
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!