Oho
Uusi deittisovellus on tarkoitettu työpaikalle.

Uusi deittisovellus houkuttelee pettämään työkaverin kanssa!

23.12.2019 19:36

Uusi deittisivusto haluaa auttaa työntekijöitä pettämään kumppaneitaan työpaikalla. Affair at Work yhdistää toisistaan kiinnostuneet kollegat.

– Älä riskeeraa. Aloita turvallinen suhde töissä, sivusto mainostaa.

Affair at Work-sivustolle kirjaudutaan Instagram-tilin kautta. Käyttäjät täyttävät lomakkeen, jossa he listaavat niiden kollegoiden Instagram-käyttäjänimet, joiden kanssa he haluaisivat salasuhteeseen. Jos tunteet ovat molemminpuolisia, palvelu lähettää siitä kummallekin tiedon sähköpostitse.

Sivusto on luotu erityisesti naimisissa oleville ja varatuille työntekijöille, mutta palvelusta voi tarkistaa myös samalla työpaikalla työskentelevien sinkkujen tunteet. 

Perustaja Mike sanoo luoneensa sivuston, koska hänellä itsellään oli sille tarvetta. 

– Pidin yhdestä uudesta tytöstä työpaikallani, hän kertoo New York Postin haastattelussa.

Mike ei uskaltanut pyytää tätä treffeille, koska kaikki hänen kollegansa tiesivät hänen olevani parisuhteessa. Idea kolmannen osapuolen sivustoon syntyi.

Mike muistuttaa myös, että Affair at Work voi auttaa torjumaan #MeToo-tyyppisiä tilanteita työpaikalla.

– Vältä rukkaset ja häpeä, sekä valitukset seksuaalisesta häirinnästä työpaikalla. Jos pyydät jotakuta ulos, et voi tietää, marssiiko kyseinen tyyppi henkilöstöhallinnon luo sanomaan, että olet ehdotellut jotain.

Tähän mennessä Affair at Work on käsitellyt yli 350 ilmoitusta. Niistä 20 on johtanut matchiin. Mikea itseään onnisti kolmannella yrittämällä. Hän sanookin, ettei rukkasia kannata jäädä suremaan.

– Jos ei hän satu olemaan sinusta kiinnostunut, lähetä pyyntö toiselle henkilölle. 

New York PostAffair at Work

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Jenna Jylhä
Kuvat: Rex Features

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!