Oho

Uudenlaista rasismia: Opaskoira ei voi olla musta!

16.01.2019 19:07

Iso-Britanniassa ihmetellään aivan uudenlaista rasismin muotoa, sillä sokean naisen ei annettu nousta bussiin opaskoiran kanssa, koska eläin oli musta. Megan Taylor, 22, sai kuulla bussikuskilta, etteivät opaskoira voi olla muun värisiä kuin keltaisia.

– Miksi helvetissä bussissa on koira? Painukaa ulos, Megan kertoo bussikuskin huutaneen hänelle Merseysidessa.

Kun Megan yritti ”kohteliaasti” selittää, että Rowley oli opaskoira, kuljettaja kutsui häntä valehtelijaksi. Kuljettajan mukaan ”opaskoirat ovat keltaisia ​​labradorinnoutajia ja sinun koirasi on musta”.

– Yritin selittää, että opaskoirat voivat olla minkä värisiä tahansa, eivätkä ne edes ole välttämättä labradoreja, vaikka Rowley sattuukin sellainen olemaan, Megan kuvailee:

– Tulin siihen tulokseen, etten voinut sanoa mitään valistaakseni tätä naista.

Ei ensimmäinen kerta

Megan sanoo, ettei välikohtaus valitettavasti ole ensimmäinen kerta, kun hän on saanut huonoa kohtelua julkisessa liikenteessä. Häntä on tönitty, hänelle on huudeltu ja hänen päälleen on syljetty. Huonot kokemukset ovat saaneet bussilla kulkemisen tuntumaan Meganista ahdistavalta:

– En usko, että olen koskaan kokenut stressitöntä matka julkisilla liikennevälineillä. Siksi olen nykyään hermostunut joutuessani kulkemaan niillä.

Kaikesta huolimatta, Megan haluaa pysyä positiivisena:

– Tiedän, että nämä ihmiset ovat vähemmistö. Valtaosa on hyviä ja kilttejä ihmisiä.

Lähde: Metro UK

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:all over press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!