Hyppää pääsisältöön
Bussi on Spice Girls-faneille tuttu.

Uskomatonta: Spice Girlsin kuuluisan bussin voi kohta vuokrata omakseen!

Spice Girlsin faneilla on pian ainutlaatuinen mahdollisuus maistiaiseen tyttöbändin elämästä, kun yhtyeen kuuluisa bussi tulee vuokralle Airbnb-palveluun.

Spaissarien vuoden 1997 Spice World -elokuvasta tuttu kaksikerroksinen bussi, joka on maalattu Yhdistyneen kuningaskunnan lipun väreillä, tulee sivustolle tässä kuussa. Bussin sisätilat on kunnostettu ja muutettu hotellihuoneeksi, jossa mahtuu yöpymään kolme vierasta kerrallaan.

Airbnb-ilmoutuksen mukaan Suzanne Godley, joka kunnosti bussin yhdessä pomonsa kanssa, myöntää, että Spice Girls oli hänelle lapsuuden "pakkomielle".

– Vanhempani joutuivat kuuntelemaan nuotin vierestä menneitä esityksiäni Baby Spicena ja katsoin Spice Worldin varmaankin satoja kertoja, Godley selitti.

– En usko, että rakkauteni heitä kohtaan on vuosien varrella hiipunut.

Varauksia aletaan ottaa vastaan keskiviikkona. Ensimmäiset tarjolla olevat päivät ovat 14. ja 15. kesäkuuta, jolloin Spice Girls esiintyy Wembley Stadiumilla Lontoossa. Bussi on tuolloin parkissa Wembley Parkin alueella.

– Olemme työskennelleet viime kuukaudet muuntaaksemme bussin asunnoksi sen perintöä kunnioittaen ja olen niin innoissani, että saan avata sen yleisölle Airbnbin tuella, Godley lisäsi.

Lähde: UPI

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!


Teksti:
Jenna Jylhä
Kuvat:
Rex Features

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!