Oho
Katso videot!

Uskomatonta! Kadonnut koira löytyi 12 vuoden jälkeen

15.10.2019 21:16

Amerikankääpiökettuterrieri Dutchess karkasi kotipihaltaan Floridassa helmikuussa 2007. Nyt, 12 vuotta myöhemmin, se on päässyt takaisin omistajansa luokse.

- Olen niin onnellinen siitä, että sain sen takaisin. Itkin sitä monta yötä. Olin töissä, kun silloin 12 vuoden ikäinen poikani avasi vahingossa oven eräänä iltapäivänä koulun jälkeen, emmekä sen koommin nähneet sitä, kertoo omistaja Katheryn Strang.

8. lokakuuta pittsburghilaiseen eläinkotiin tuotiin tärisevä, nälkäinen ja kynsien trimmauksen tarpeessa ollut koira. Mikrosiru paljasti, että kyseessä oli 14-vuotias Dutchess. Strang ajoi lähes parin tuhannen kilometrin matkan hakemaan kauan sitten kadonnutta lemmikkiään.

Kukaan ei tiedä, missä Dutchess on seikkaillut kaikki nämä vuodet, mutta Strang vakuuttaa, ettei hän koskaan luopunut toivosta.

- Maksoin mikrosirusta joka vuosi... Aina kannattaa toivoa.

Dutchess palaa viettämään eläkepäiviään Floridaan, jossa hän pääsee leikkimään perheen kahden muun amerikankääpiökettuterrierin kanssa.

CBS News 

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Jenna Jylhä
Kuvat: YouTube

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!