Hyppää pääsisältöön

Uskomatonta! 25-vuotias nainen menetti kätensä krokotiilin hyökkäyksessä, meni naimisiin vain 5 päivää myöhemmin - video!

25-vuotias Zanele Ndlovu käveli alttarille viime viikonloppuna. Vain viisi päivää aiemmin hän menetti kätensä krokotiilille.

30. huhtikuuta, entinen tennispelaaja ja hänen kihlattunsa, Jamie Fox, olivat melomassa Sambesi-joella Afrikassa. Yhtäkkiä nälkäinen krokotiili hyökkäsi ja puhkaisi heidän täytettävän lauttansa. Krokotiili tarttu Zanelen käsivarteen ja yritti vetää tämän pinnan alle. Fox, 27, löi eläintä toistuvasti, yrittäen saada sen irrottamaan otteensa.

– Jamie ui luokseni ja tarttui minua vyötäröltä ja toisella kädellään hän jakeli iskuja krokotiiliille, nainen kertaa.

Myös heidän oppaansa liittyi mukaan taisteluun. Lopulta krokotiili päästi irti ja ui tiehensä. Se kuitenkin vei mukanaan suuren osan Zanelen oikeasta kädestä.

– Kipu oli kamala, mutta kun mieheni oli rinnallani, onnistuin keräämään tarpeeksi voimia taistellakseni kivun läpi, Zanele toteaa.

Tuleva morsian kuljetettiin läheiseen sairaalaan, jossa hänen kätensä oli amputoitava. Painajaismainen kokemus ei kuitenkaan estänyt rakastavaisia juhlimasta häitään. Viisi päivää myöhemmin, pari sanoi tahdon sairaalan kappelissa.

– Olin suunnitellut hääpäivääni pitkään. En tiennyt, että kohtalo oli päättänyt, että menisin naimisiin sairaalan kappelissa, ilman toista kättä. Mutta kaikesta huolimatta en aio valittaa, häät olivat parhaat mahdolliset ja minulla on ihana aviomies, tuore vaimo kiittelee.

Samoilla linjoilla on Fox, joka sanoo kokemuksen saaneen hänet ymmärtämään valojensa "syvemmän merkityksen".

– Ylä- ja alamäessä, rakkautemme tulee kestämään. En koskaan, hetkeäkään miettinyt peruvani häitä..

Lähde: New York Post


Teksti:
Seiskan toimitus
Kuvat:
Seiskan toimitus

Katso Seuraavaksi

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!