Oho

Uskomaton tarina! Carolen koira karkasi hotellista ja löytyi kahden kuukauden jälkeen: "Kiljuimme, heitimme yläfemmoja ja halasimme toisiamme!"

25.09.2019 21:33

Carole King oli lomalla aviomiehensä ja Katie-koiransa kanssa Flatheadissa, Montanassa, kun koira karkasi hotellista, jossa he majailivat. Pari etsi koiraa tuntikausia, tuloksetta. King ei silti ollut valmis luovuttamaan. Hän levitti sanaa verkossa ja jakoi alueella satoja lentolehtisiä.

Hän asensi liiketunnistimilla varustettuja kameroita alueille, joilla koirasta oli tehty näköhavaintoja. Lopulta King erosi työstään omistaakseen kaiken aikansa Katielle. 

Päivien muuttuessa viikoiksi, sana Katiesta levisi ja vieraat ihmiset osallistuivat etsintöihin verkossa ja alueella.

- En koskaan antanut periksi. En koskaan luopunut toivosta, King sanoo.

Onnellinen loppu

15. syyskuuta pari haravoi naapurustoa, jossa Katie oli viimeksi nähty. He pysähtyivät jututtamaan iäkästä pariskuntaa. Juuri kun Kingit kääntyivät lähteäkseen, heille puhunut nainen osoitti etäämmälle ja kysyi:

- Onko tuo sinun koirasi?

Silloin King näki Katien.

- Minä rutistin sitä lujasti, en aikonut enää päästää sitä menemään. Kyyneleitä vuodatettiin, me kaikki kiljuimme, heitimme yläfemmoja ja halasimme toisiamme. Ihmiset jopa nousivat ajoneuvoistaan halaamaan meitä. Luulen, että koko naapurusto sai tietää, että olimme löytäneet sen.

King vei Katien paikalliselle eläinlääkärille. Koira oli laihtunut ja se kärsi nestehukasta, mutta muuten se oli kunnossa. Sen uskotaan toipuvan täysin.

King haluaa kiittää Flatheadin asukkaita saamastaan avusta.

- Oli aivan uskomatonta, millaista tiimityötä ihmiset tekivät vieraan koiran löytämiseksi.

Lähde: The Daily Inter Lake

Teksti:Jenna Jylhä
Kuvat:Rex Features
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!