Oho
Katso videot!

Uskomaton pelastusoperaatio! Neuvokas ratsastaja haki karanneen hevosen moottoritieltä - katso video viiden kilometrin väsytyksestä!

16.05.2018 20:04

Neuvokas teini otti kirjaimellisesti ohjat käsiinsä, kun Marylandin moottoritiellä syntyi hätätilanne. Läheisestä hevosnäyttelystä karannut hevonen oli vaaraksi niin itselleen kuin autoilijoille Maryland State Highwaylla. Onneksi päivän pelasti ratsain liikenteessä ollut 16-vuotias Caroline Shoults.

Shoults valmistautui kilpailemaan Linthicum Hi-Riders Horse Showssa viime viikolla, kun yksi hevosista pääsi karkaamaan tapahtuma-alueelta. Silminnäkijä kuvasi videolle, kuinka Shoults seurasi ratsain hevosen perään ja johdatteli sitä pois vaarasta moottoritiellä. Hevosella oli perässään myös poliisi, mutta virkavalta ei juurikaan kyennyt ottamaan osaa pelastusoperaatioon.

Silminnälkijän mukaan Shoults ratsasti hevosen rinnalla reilun viiden kilometrin matkan, kunnes karkuri väsyi ja pysähtyi tienpenkareelle. Tällöin Shoultsin onnistui ottaa väsynyt eläin kiinni riimuun.

– Taisin olla niin keskittynyt tilanteen ratkaisemiseksi positiivisesti, ettei minulla ei ollut aikaa pelätä ja myös adrenaliini varmasti peitti monet tunteet, Caroline kommentoi sankaritekoaan:

– Mikä seikkailu meillä olikaan. Olen vain kiitollinen siitä, että hevoset ja auttamassa olleet ihmiset ovat kaikki kunnossa, tilanne olisi voinut helposti päättyä huonosti.

Rauhoittunut eläin kuljetettiin takaisin näyttelyyn. Caroline ja hänen oma hevosensa, Tinkerbell, selvittivät seikkailunsa jälkeen tiensä kolmannelle sijalle kilpailussa.

Lähde: Fox 5UPI

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

KATSO SEURAAVAKSI

BB-Valvomo: Minna kommentoi kiusaamiskohua ja välejään Arttuun – otti kantaa kohu-Sinin saamaan ryöpytykseen!

Katso video!

Johanna Tukiaisen kihlaus oli mennä pahasti pieleen – ei ymmärtänyt Paul-rakastaan!

Salatut elämät -tähti Hanna Kinnunen luuli koekuvauskutsua pilapuheluksi – nolostui tajuttuaan tilanteen: ”Pyysin nöyrästi anteeksi!”

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!