Usko pois! Tutkimuksen mukaan lihavien miesten seksielämä on hoikkia vilkkaampaa!

Oho | 07.01.2020 21:05

Tukevammat miehet harrastavat enemmän seksiä kuin hoikat miehet. University University London ja Anglia Ruskin Universityn tutkimuksessa oli mukana lähes 5000 seksuaalisesti aktiivista, iältään yli 50-vuotiasta brittiä.

Tutkijoiden mukaan tukevat miehet harrastavat seksiä useammin kuin hoikemmat miehet. Tutkimukseen osallistuneista miehistä pönäkämmät olivat harrastaneet peräti kolmanneksen suuremmalla todennäköisyydellä seksiä edellisen viikon aikana. Ilmiö oli sama myös naisten joukossa. Tuhdimmat naiset olivat harrastaneet seksiä edellisen viikon aikana 16 prosenttia todennäköisemmin kuin hoikat.

Tutkijoiden mukaan yksi asiaa selittävä tekijä saattaa olla onnellinen parisuhde. Onnellisemmissa suhteissa elävät usein syövät enemmän ja tuntevat vähemmän ulkonäköpaineita.

– Tyydyttävässä suhteessa osapuolet voivat rentoutua painonhallinnan suhteen, koska heillä ei ole enää motivaatiota metsästää uutta kumppania. Näin ollen ylipainoiset ovat todennäköisemmin onnellisessa ja tyydyttävässä suhteessa ja… myös todennäköisemmin harrastavat useammin seksiä, arvioi tutkimusta johtanut tohtori Lee Smith.

Psykoterapeutti Phillip Hodson lisää, että ylipainoisilla miehillä saattaa olla parempi itsetunto.

– Jotkut naiset pitävät suurempaa massaa turvallisuutta tuovana ja viehättävänä. Hyvin ruokituilla miehillä riittää myös ylimääräistä energiaa poltettavaksi.

Lähde: The Sun

Teksti:Jenna Jylhä
Kuvat:Rex Features
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!