fbqUskaltaisitko ottaa tatuoinnin automaatista? "Sitä kutsutaan uhkapeliksi!" | Seiska
Tatuointeja saa nyt automaatistakin.

Uskaltaisitko ottaa tatuoinnin automaatista? "Sitä kutsutaan uhkapeliksi!"

Oho | 21.08.2017 22:01

Oikean kuvan valitseminen lienee kaikkein vaikein vaihe tatuoinnin ottamisessa. Onneksi texasilainen tatuointistudio on nyt keksinyt tähän ongelmaan ratkaisun. Elm Street Tattoon tatuointiautomaatti suoltaa halukkaille sattumanvaraisia tatuointeja.

Osuvasti nimetty "Saat, mitä saat"-automaatti toimii kuin mikä tahansa limuautomaattikin. Kun sisään laittaa satasen setelin, livahtaa automaatista valmis tatuointi-design. Yllytyshullut voivat ottaa kuvan iholleen saman tien studion ammattilaisten käsissä. Automaattiin luottavat voivat säästää selvää rahaa, sillä kaikki tatuoinnit ovat arvoltaan suunnilleen parinsadan luokkaa. Toistaiseksi kukaan ei kuulemma ole vielä uskaltautunut kokeilemaan onneaan.

Studion tatuoijat keksivät tyhjentää vanhan purkka-automaatin ja täyttää sen tatuointiluonnoksilla. Heidän mukaansa kaikki automaatin tatuoinnit, joiden joukosta löytyy muun muassa pääkalloja ja käärmeitä, ovat "klassisia" ja "cooleja". He lupaavat, ettei automaattiin ole sujautettu "vitsejä". Jos saamaansa kuvaa kuitenkin vihaa, voi onneaan kokeilla toiseen kertaan vain 20 dollarilla. Rahojaan ei kuitenkaan saa takaisin, vaikka automaatin tarjoamat kuvat eivät kelpaisi.

– Sitä kutsutaan uhkapeliksi, studiossa työskentelevä Boogie sanoo.

 

Here we go

A post shared by derek cooper (@sentfromspace01) on

Lähde: Dallas Observer

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!