Oho

Unelmahäät tulossa: Morsian ja sulhanen sukua, äiti kieltäytyy maksamasta!

24.03.2020 15:29

Häiden järjestäminen voi olla stressaavaa, mutta erään tulevan avioparin kohtaamat käänteet ovat kuin suoraan B-luokan saippuasarjasta.  

Morsiamen äiti kertoo Redditin Am I The A**hole-palstalla, että hän oli luvannut maksaa tyttärensä häät. Kaikki sujui suunnitelmien mukaan, kunnes sukututkimuksesta löytyi skandaalin ainekset.

– Tyttäreni on menossa naimisiin pian. Viime viikolla tutkiessani sukupuutamme, huomasin, että sulhanen on tyttäreni serkku viidennessä polvessa, nainen kirjoittaa.

Äiti järkyttyi tiedosta siinä määrin, ettei hän voinut omien sanojensa mukaan enää hyväksyä liittoa. Hän ilmoitti tyttärelleen, ettei hän tulisi sittenkään maksamaan juhlia.

– Tyttäreni ilmeisesti ajatteli, että ettei asiassa ole mitään ihmeellistä, ja hän aikoo yhä mennä naimisiin. Meillä oli kauhea riita asiasta ja sen päätteeksi tyttäreni ilmoitti, ettei haluaisi olla missaän tekemisissä kanssani. Rehellisesti sanottuna, en tiedä mitä tehdä. En halua, että tyttäreni menee naimisiin oman serkkunsa kanssa, hän jatkaa.

Yli 3000 ihmistä on ottanut kirjoitukseen kantaa ja moni on ollut sitä mieltä, että morsiamen äiti ylireagoi.

– Suostuit maksamaan häät. Viidennen polven serkku ei tarkoita käytännössä yhtään mitään, yhdessä kommentissa huomautettiin.

Toista kommentoijaa tilanne nauratti.

– LMAO. On suoraan sanottuna huvittavaa, että hän ottaa tämän niin vakavasti. Kuvittele, että joutuisit istuttamaan alas tyttäresi, joka on menossa naimisiin, ja sanomaan:  "Minun täytyy kertoa sinulle jotain. Meidän on nyt pysyttävä vahvoina. On käynyt ilmi, että Jeffrey on sinulle äärimmäisen kaukaista sukua aivan kuten kaikki muutkin ihmiset!" 

– On selvää, että äiti vihaa sulhasta ja etsii epätoivoisesti pakokeinoa, eräs arveli.

Lähde: Mirror, Reddit

Teksti:Jenna Jylhä
Kuvat:Rex Features
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!