Oho

Uimahyppääjä Ingrid, 22, aiheutti haloon härskillä seksimaratonilla Rion olympialaisissa: tältä kohuttu brassikaunotar näyttää nyt - kuvat!

13.08.2018 14:41

Brasilialaisesta uimahyppääjästä Ingrid Oliveirasta tuli kaksi vuotta sitten Rion olympialaisissa kansainvälisesti tunnettu nuori nainen, mutta ei suinkaan urheilullisten saavutustensa takia.

Oliveira, 22, nousi otsikoihin varsin eriskummallisella tavalla, sillä taustalla oli muhkea riita hänen uimahyppyparinsa Giovanna Pedroson kanssa. Pedroso raivostui Oliveiralle, koska tämä oli häätänyt Pedroson heidän yhteisestä hotellihuoneesta parikilpailua edeltävänä yönä, jotta voisi harrastaa seksiä tuntikausia brasilialaismelojan Pedro Goncalvesin kanssa.

Tuolloin 17-vuotias Pedroso katkaisi tämän seurauksena välinsä Oliveiraan heti parikisan jälkeen, kun he jäivät kilpailussa viimeiseksi.

 

Do fundo do baú... 😂♥️

Henkilön ➝ Ingriԃ Oliʋҽiɾα (@ingrid.oliveira96) jakama julkaisu

Oliveiran tuntikausia kestäneestä "seksimaratonista" ja riidasta Pedroson kanssa tuli suuri uutinen ympäri maapalloa, ja Oliveira joutui valtavaan mediapyöritykseen. Myös hänen some-tiliensä seuraajamäärät kasvoivat räjähdysmäisesti valtaviin mittoihin heti kohun myötä.

- Tuntui hyvin raskaalta, kun ihmiset puhuivat minusta pahaa sosiaalisessa mediassa. Virheitä sattuu kaikille, mutta olen yhä nuori. Tiedän mokanneeni, mutta en tee samaa virhettä enää toista kertaa, Oliveira kertoi keväällä 2017 Lance!-lehdelle pahimman kohun laannuttua.

Oliveira pahoitti mielensä myös siitä, että kohussa tikunnokkaan nostettiin hänet, eikä hänen seksikumppaniaan Goncalvesia.

LUE MYÖS: Ruotsin yleisurheilukaunotar Khaddi Sagnia loksautti leuat paljastavalla kisa-asullaan pituushypyn EM-finaalissa - kuvat! Mennäänkö tässä jo mauttomuuden rajoilla?

 

De domingo, porque hoje né... Só chove 🙄

Henkilön ➝ Ingriԃ Oliʋҽiɾα (@ingrid.oliveira96) jakama julkaisu

Tähtäimessä Tokio 2020

Nyt seksimaratonkohusta on kulunut jo kaksi vuotta, ja julkisuusmylläkkä Oliveiran ympärillä on mennyttä. Silti Oliveira on yhä erittäin suosittu sosiaalisessa mediassa.

Oliveiran Instagram-tilillä on peräti yli 265 000 seuraajaa ja hän jakaa seuraajilleen kuvamateriaalia treenaamisestaan sekä lukuisia bikinikuvia.

 

𝚂𝚄𝙽𝙳𝙰𝚈 ☼

Henkilön ➝ Ingriԃ Oliʋҽiɾα (@ingrid.oliveira96) jakama julkaisu

Oliveira on yhä erittäin kovassa kunnossa ja tähtää parhaillaan soolohyppääjänä Tokion olympialaisiin 2020. Kesäkuussa hän voitti Boliviassa Etelä-Amerikan mestaruuden 10 metrin kerroshyppykilpailussa.

Ingrid Oliveira (kesk.) voitti 10 metrin kerroshyppykisan kultaa Etelä-Amerikan mestaruuskisoissa kesäkuun alussa.
Ingrid Oliveira (kesk.) voitti 10 metrin kerroshyppykisan kultaa Etelä-Amerikan mestaruuskisoissa kesäkuun alussa. Hopeaa otti Venezuelan María Betancourt ja pronssille ylsi Kolumbian Carolina Murillo.

Uimahypyn lisäksi Oliveira pelaa myös jalkapalloa Fluminensen naisten joukkueessa.

- Pidän itseni kunnossa urheilun vuoksi. En laittaisi itselleni silikonirintoja tai mitään muutakaan. Tavoitteenani on saavuttaa tuloksia, joiden myötä minut nähdään ennen kaikkea urheilijana, Oliveira sanoi Lance!-lehdelle huhtikuussa 2017.

Oliveiran tuoreen Instagram-kuvan kuvatekstissä voi nähdä viittauksen menneisyyden vastoinkäymisiin ja kohuihin. Kaikesta päätellen Ingrid on jo siirtänyt katseensa tulevaisuuden tavoitteisiin urheilussa eikä enää murehdi menneitä.

- Jokainen este tarjoaa mahdollisuuden voittaa ja osoittaa, ettei sinulla ole rajoja, Oliveira kirjoitti 3. elokuuta julkaisemassaan kuvassa.

 

No photos 🖐🏼😂

Henkilön ➝ Ingriԃ Oliʋҽiɾα (@ingrid.oliveira96) jakama julkaisu

Artikkelia muokattu klo 15.00: Korjattu aikamuotoja.

Teksti:Mika Seppänen
Kuvat:Rex Features & All Over Press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!