Skip to main content
Yhä useampi suosii kannabiksen mikroannostelua.

Työntekijät parantavat tuottavuuttaan kannabiksella!

Stereotyyppi kannabiksen käyttäjästä on laiska sohvaperuna. Kuitenkin yhä useampi työelämässä oleva käyttää pieniä annoksia kannabista lisätäkseen tuotteliaisuuttaan työpaikalla, kertoo kannabikselle omistettu uutissivu High Times. Mikroannostelu tarkoittaa, että käyttäjä pääsee nauttimaan kannabiksen hyödyistä ilman, että hän on niin sanotusti "pilvessä". Mikroannostelu toimii niin, että henkilö pitää vähintään kahden päivän tauon kannabiksesta, ja nauttii sen jälkeen yhden milligramman THC:tä. 

Vahvempien psykedeelisten aineiden, kuten LSD:n päivittäisen käytön vaikutuksia ja turvallisuutta ei ole juurikaan tutkittu. Sen sijaan on osoitettu, että kannabista voidaan turvallisesti käyttää päivittäin pieniä määriä. Jotkut amerikkalaiset yritykset tarjoavatkin jo vähän THC:tä sisältäviä syötäviä, jotka ovat "täydellisiä töihin".

Muun muassa yrittäjä Jeffrey Zucker kertoo nauttivansa mikroannoksia kannabista parantaakseen keskittymistään ja hakeakseen "luovaa inspiraatiota". Hän myös kehottaa työntekijöitään "tekemään mitä ikinä he haluavat menestyäkseen".

Mikroannostelua suosivat kannabiksen käyttäjät eivät yleensä polta, koska oikean määrän kontrolloiminen on tällöin vaikeaa. Helpoin vaihtoehto on nauttia kannabis syötävässä muodossa, joskin monet suosivat myös vaporisaattoria.

Lähde: High Times


Teksti:
Seiskan toimitus
Kuvat:
Seiskan toimitus

Suosituimmat

Ladataan sisältöä

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!