Oho
Riitelevä pari

Tutkimus: Kumppanin hiillostaminen vahvistaa suhdetta!

16.01.2020 20:26

Jatkuvasti naljaileva kumppani voi kuulostaa rasittavalta, mutta uuden tutkimuksen mukaan toisen säännöllinen hiillostaminen vahvistaa suhdetta. Pohjois-Carolinassa sijaitsevan Appalachian State University-yliopiston tutkimuksessa on todettu, että parit, jotka pilailevat toistensa kustannuksella päivittäin, nauttivat todennäköisemmin vakaasta ja onnellisesta suhteesta.

Tietenkään irvailussa ei saa mennä liian pitkälle. 

– On tärkeää varmistaa, että... huumorintajunne kohtaavat, jotta kukaan ei loukkaannu tai asetu puolustuskannalle, neuvoo suhdevalmentaja Laurel House Cosmopolitanissa.

Hyväntahtoinen naljailu on kuin sisäpiirivitsi ja voi vahvistaa osapuolten välistä sidettä. Se myös muistuttaa siitä, että kumpikin rakastaa toista kaikkine vikoineen ja omituisuuksineen.

– Kun kiusoittelet toista tämän omituisuuksista, nostat esiin pieniä, jopa huomaamatta jääneitä piirteitä toisen luonteesta. Nämä omituisuudet ovat yleensä juuri niitä asioita, joista eniten kumppanissasi rakastat, House lisää.

Lähde: Cosmopolitan

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Jenna Jylhä
Kuvat: Rex Features

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!