Oho
Mies haluaa miekkailla ex-vaimonsa kanssa.

Tuomioistuin USA:ssa joutuu harkitsemaan miehen pyyntöä selvittää välit ex-vaimon kanssa miekoin!

20.01.2020 20:36

Pitkään ja kalliiseen oikeustaisteluun kyllästynyt mies haluaa ratkaista riitansa perinteisemmin menetelmin. 40-vuotias David Ostrom on pyytänyt iowalaista tuomaria myöntämään hänelle oikeutta kaksintaistelun kautta. Tarkemmin sanottuna, Ostrom haluaa miekkailla ex-vaimonsa kanssa.

David ja Bridgette Ostrom, 38, ovat kiistelleet oikeudessa lastensa huoltajuudesta ja tapaamisoikeuksista. Nyt David on esittänyt, että asiat voitaisiin ratkaista nopeammin kaksintaistelun kautta. Hänen mukaansa kaksintaistelulla on ratkaistu erimielisyyksiä niinkin "äskettäin", kuin vuonna 1818 Britannian tuomioistuimessa. 

Mies on luvannut miekkailla sekä Bridgetten, että tämän asianajajan, Matthew Hudsonin, kanssa. Hän on ilmoittanut tarvitsevansa 12 viikkoa oikeanlaisten katanoiden ja wakizashi-miekkojen hankkimiseen. 

- Oikeudenkäyntiä kaksintaistelun kautta ei ole vielä tähän päivään mennessä kielletty Yhdysvalloissa, David perusteli vaatimustaan Fox Newsin mukaan.

Hudson on vastannut esitykseen pyytämällä tuomioistuinta lähettämään Davidin mielentilatutkimukseen.

Lähde: Fox News

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Jenna Jylhä
Kuvat: Rex Features

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!