fbq
Oho
29.05.2019 21:04
Teksti: Jenna Jylhä|Kuvat: Rex Features
Tuomio tuli.
Tuomio tuli: Äiti masturboi lapsen ollessa huoneessa
Oho
29.05.2019 21:04
Teksti: Jenna Jylhä|Kuvat: Rex Features

Äitiä syytetään seksuaalista hyväksikäytöstä, koska hän tyydytti itseään lapsen ollessa huoneessa. Liverpoolin perheoikeuden tuomari katsoi, että lapsi olisi asetettava adoptioon. 

Epävakaat kotiolot

Nainen jäi kiinni, koska sosiaalityöntekijät olivat jo aiemmin olleet huolissaan siitä, miten poikaa hoidettiin kotona. Naisen ja lapsen isän suhdetta kuvailtiin epävakaaksi ja joskus väkivaltaiseksi.

Perhe oli otettu väliaikaisesti asumaan arviointikeskukseen, jossa teot tallentuivat valvontakameraan. Vanhemmat olivat tietoisia kameroista. Äiti myönsi tekonsa oikeudessa. Hän myönsi myös, että hän oli pidellyt lasta sylissään yhden seksuaalisen teon aikana.

Päätös

Tuomari Thomas Greensmith päätti, että naisen käytöstä voidaan pitää tarkoituksenmukaisena lapsen seksuaalisena hyväksikäyttönä. Lapsen isä oli läsnä huoneessa ainakin jonkin aikaa. Mies kuitenkin kertoi oikeudessa, ettei hän ollut tietoinen tapahtumista, sillä hän oli keskittynyt videopeliin. Tuomari Greensmith ei uskonut häntä.

– Äiti on myöntänyt, että hän on suorittanut seksiaktin useaan otteeseen vauvan läsnäollessa, tuomari totesi:

– Tämä osoittaa mielestäni, ettei äidillä ole ymmärrystä, millaisia seurauksia nuoren lapsen altistamisella seksuaalisille teoille voi olla. 

Tuomari Greensmith totesi, että poika olisi otettava vanhempiensa huomasta ja annettava adoptioon.

Lähde: Mirror

Tilaa Seiskan uutiskirje! »