Oho
Katso videot!

Tuomari määräsi syytetyn suun teipattavaksi - katso video!

03.08.2018 22:01

Tuomari määräsi oikeudessa esiintyneen vangin suun teipattavaksi, sillä tämä ei osannut pitää suutaan kiinni. Kun Franklyn Williams kieltäytyi lopettamasta muiden keskeyttämistä, tuomari John Russo pyysi tämän suun peitettäväksi maalarinteipillä.

Williams, 32, oli tuomittavana aseellisesta ryöstöstä, mutta hän puhui lähes koko istunnon ajan. Tuomari varoitti häntä ainakin 12 kertaa 30 minuutin aikana. Kun se ei tehonnut, tuomari Russo otti kovemmat keinot käyttöön.

– Aion kuulla asianajajaasi ja se merkitsee sitä, että sinun on pidettävä suusi kiinni, hän totesi syytetylle:

– Minä laitan sinulle suukapulan, jos minun on pakko.

Kun syytetty esitti vastalauseensa, oikeudenkäynnissä paikalla olleet viranomaiset repäisivät palan maalarinteippiä ja asettivat sen Williamsin suulle. Heidän täytyi pian vahvistaa teippiä, sillä Williams alkoi valittaa suukapulasta.

– Herra Williams on henkilö, joka pitää puhumisesta, tuomari Russo totesi oikeudenkäynnin jälkeen:

– Aikomukseni ei ollut hiljentää herra Williamsia, annoin hänelle tilaisuuden puhua silloin, kun se oli tarkoituksenmukaista, mutta hän puhui jatkuvasti päälleni.

Ohiolaisen tuomarin katsottiin toimineen valtansa puitteissa. Williams tuomittiin lopulta 24 vuoden vankeuteen ryöstöstä, sieppauksesta ja varkaudesta.

Lähde: Sky News

Teksti: Seiskan toimitus
Kuvat: Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!