Oho
Tunnettu hyväntekijä Brother Christmas sai kutsun Linnaan: Joudun riisumaan partani!

Tunnettu hyväntekijä Brother Christmas sai kutsun Linnaan: Joudun riisumaan partani!

11.11.2016 15:54

Monelle tuttu partaveikko, tuusulalainen hyväntekijä Brother Christmas on saanut kutsun perinteisiin Linnan juhliin. Kutsun myötä Brother Christmas on kohdannut positiivisen ongelman.

- Jouluveli on esiintynyt aina asuun kuuluvassa parrassa, mutta Linnaan ei siinä ole menemistä, pohtii valkean parran takana oleva Ari ristiriitaista tilannetta.

- Presidentin itsenäisyyspäivän juhlavastaanotto on kuitenkin hienoin mahdollinen tilaisuus paljastaa kuka olen, tuumii kutsusta ilahtunut Jouluveli.

 

 

Hyvän mielen yrittäjä

Vielä vuosi sitten tuikitavallista koti-isän arkea elänyt Ari tympääntyi viime syksynä suomalaisten välinpitämättömyyteen ja päätti kääriä itse hihat tuodakseen iloa ihmisten arkeen.

- En kestä valitusta siitä, että Suomessa on asiat huonosti, mutta sitten ei kuitenkaan olla itse valmiita tekemään muuta kuin mussuttamaan asiasta sohvalla, toteaa Ari tuohtuen.

- Tarvitsemme sanojen sijaan tekoja, hän jatkaa.

Silkasta auttamisen ilosta lähtenyt toiminta on laajentunut vuodessa niin, että Ari työllistää nykyään itsensä täysipäiväisenä hyväntekijänä.

 

Tyylin takana Teri Niitti

Brother Christmasin toiminta ei olisi mahdollista ilman lukuisten yritysten sekä yksityishenkilöiden lahjoituksia ja yhteistyötä. Esimerkiksi Jouluveljen tyylikkään asun takaa löytyy tunnettu muotisuunnittelija Teri Niitti.

- Teri lupasi suunnitella myös vaimolleni puvun Linnan Juhliin, itsenäisyyspäivää jo innolla odottava Ari iloitsee.

 

Jokainen voi auttaa

Ari muistuttaa, että jokainen ihminen voi olla hyväntekijä, jos vain itse niin päättää.

- Rahaa toki tarvitaan, mutta antamalla aikaa tai olemalla vaikka vain läsnä voi jo saada monelle hyvän mielen, hän muistuttaa.

Brother Christmas haastaa kaikki Seiskan lukijat Joulupottikeräykseen, jolla viedään iloa sellaisiin perheisiin, joihin joulu ei ehkä muuten saapuisi.

- Auttaminen on helppoa. Toivon, että kaikki lähtisivät mukaan, Ari sanoo hymyillen.

Voit itse osallistua hyväntekoon täällä

Tsekkaa myös Brother Christmasin Facebook-sivut

 
TEKSTI: ALEXANDRA KRAL
 
 
 
 
Teksti: Seiskan toimitus
Kuvat: Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!