Hyppää pääsisältöön
Tummaihoiselle naiselle syntyi valkoihoinen tytär.

Tummaihoinen nainen synnytti valkoihoisen lapsen!

Sophia Blake on 45-vuotias, tummaihoinen jamaikalaissyntyinen nainen. Siksi yllätys olikin melkoinen, kun Sophia synnytti vaaleaihoisen, sinisilmäisen lapsen.

Vanhemmat arvelivat, että tytön piirteet tummenisivat iän myötä. Toisin kuitenkin kävi, ja Tiara on nyt 4-vuotias, vaaleatukkainen ja sinisilmäinen pikkutyttö. Vaikka hänen isänsä, Christopher Perkins, on kaukasialainen, olivat sekä vanhemmat että lääkärit yllättyneitä siitä, ettei Tiara kanna lainkaan äitinsä ulkoisia piirteitä. Lääkäreiden mukaan todennäköisyys sille, että tummaihoinen nainen synnyttää täysin valkoihoisen tytön, on todella yksi miljoonasta.

– Yleensä tumma ihonväri on hallitseva piirre, ja Jamaikalta kotoisin oleva perheeni on erittäin tummaihoinen. Vähintäänkin ajattelin, että Tiara olisi sekoitus Christopheria ja minua, Sophia toteaa:

– Hänen syntyessään olin niin järkyttynyt, että kysyin kätilöltä: "Onko hän minun?" 

Sophia myöntää, että hän ja Sophia saavat huomiota osakseen minne he ikinä yhdessä menevätkään. Kommentteja kuuluu niin lääkäreiltä, opettajilta kuin ohikulkijoiltakin.

– Ihmiset eivät yksinkertaisesti usko Tiaran olevan pikkutyttöni, koska hän näyttää täysin erilaiselta, Sophia sanoo.

Mutta kun kyse on luonteesta, Sophia vakuuttaa, että hän ja Tiara ovat kuin kaksoset:

– Olemme molemmat ulospäinsuuntautuneita, itsenäisiä, ja meillä on erikoinen huumorintaju. Kun ihmiset tutustuvat meihin, he sanovat, että me olemme samanlaisia.

Lähde: Daily Mail


Teksti:
Seiskan toimitus
Kuvat:
all over press

Suosituimmat

Ladataan sisältöä

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!