Hyppää pääsisältöön

Tubettaja uskoi veganismin parantavan hänen syöpänsä ja menehtyi!

YouTube-tähti, joka väitti veganismin parantaneen hänen syöpänsä, on kuollut. Mari Lopez, joka tuli yleisölle tutuksi Liz&Mari-kanavalta, menehtyi joulukuussa syövän levittyä.

Elossa ollessaan Mari uskoi, että vegaanisen mehun juominen oli parantanut hänen syöpänsä 90 päivässä. Ilmeisesti veganismi myös "paransi hänet lesboudesta". Mari sairasti aggressiivista verisyöpää, ja hänet otettiin sairaalaan joulukuussa. Marin sukulaistyttö ja YouTube-kanavan toinen tähti, Liz, uskoo yhä, että veganismi olisi voinut pelastaa Marin. Liz uskookin nyt vakaasti, että liha tappoi Marin.

– Hän seurasi raaka-vegaani-ruokavaliota. Perheeni ei tunne tällaista elämäntapaa. Siinä kävi niin, että kun Mari asui äitini kanssa, äitini alkoi kertoa hänelle, että hänen pitäisi syödä lihaa, Liz selittää:

–  Tätini vastusti ​​mikroaaltouunissa valmistettuja ruokia, sillä ne aiheuttavat syöpää, mutta äitini kypsentää ruokia mikrossa. 

Mari toivoi ennen kuolemaansa, että veganismin voimaa ylistävät videot poistettaisiin heidän tililtään, mutta Liz kieltäytyi. Liz uskoo edelleen, että veganismi voi auttaa syöpäpotilaita.

Lähde: Metro UK


Teksti:
Seiskan toimitus
Kuvat:
Seiskan toimitus

Katso Seuraavaksi

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!