Oho
Trump myy pillejä.

Trumpin kampanja turvaa jääräpäisyyteen ja epäekologisuuteen: muovipillejä "liberaalien paperipillien" sijaan!

24.07.2019 16:02

Presidentti Donald Trumpin kampanjakoneisto on hyökännyt "liberaaleja" paperipillejä vastaan ja sen myötä Trumpin 2020-kampanjassa kaupataankin muovisia pillejä.

- Liberaalit paperipillit eivät toimi, julistetaan tuotetta mainostavassa twiitissä.

Muoviroskan määrä maailmassa on kasvanut hälyttävälle tasolle, joten esimerkiksi EU on päättänyt kieltää muovista tehdyt kertakäyttöpillit. Aiheesta on käyty kuumaa keskustelua: yhtäältä pillien kieltäminen voidaan katsoa pikkuasiaksi, "viherpesuksi", toisaalta taas toimivaksi keinoksi vähentää haitallista mikromuovia synnyttävää kertakäyttöroskaa.

Trumpin kampanjaväki selvästikin ajattelee, että muovipillien kieltoa on puuhattu viherideologia edellä ja järkiperusteet sivuttaen.

Kaikesta huolimatta myös Trumpin kampanjan muovipillit on suunniteltu kestävää kehitystä silmällä pitäen. Ne on luonnollisesti koristeltu presidentin omalla nimellä, ja ovat "uudelleenkäytettäviä, kierrätettäviä ja BPA-vapaita" Eri asia tietysti on, kuika moni kuluttaja käyttää muovipilliään useammin kuin kerran. 

Lähde: The Huffington Post

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!

Teksti: Jenna Jylhä
Kuvat: Rex Features

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!