Transsukupuolisten hyväntekeväisyysjärjestö pakotti pojan elämään tyttönä!

Oho | 13.10.2017 19:07

Iso-Britanniassa on tullut esiin tapaus, jossa hyväntekeväisyysjärjestö pakotti pikkupojan elämään transsukupuolisena.

Oikeudessa käsiteltiin äskettäin tapausta, jossa verorahotteisen Mermaids-järjestön toiminnassa mukana ollut äiti pakotti 7-vuotiaan poikansa elämään tyttönä. Lapsi, joka tunnetaan julkisuudessa ainoastaan J:nä, opiskeli kotona äitinsä ohjauksella. Äidin kerrotaan pukeneen poikansa tavallisesti "tyttöjen vaatteisiin".

Tuomari päätti, että lapsi otetaan huostaan äidiltään. Naisen katsottiin aiheuttaneen pojalleen "merkittävää henkistä kärsimystä" ja "painostaneen häntä tunnustamaan sukupuolta, joka liittyi pikemmin äidin tarpeisiin, kuin hänen omiinsa". 

Järjestöä on kielletty olemasta missään tekemisissä pojan kanssa. Mermaids kuitenkin kiistää oikeuden kannan, ja kutsuu päätöstä "kauhistuttavaksi". Järjestö vakuuttaa J:n halunneen elää tyttönä. Järjestön mukaan "tuomarin näkemyksen tueksi ei ole minkäänlaisia todisteita".

Samainen järjestö on saanut kritiikiä myös siitä, että se on mainostanut hormonihoitoja lapsille. NHS:n virallisen ohjeistuksen mukaan hoitoja ei pitäisi sallia alle 16-vuotiaille, sillä ne aiheuttavat peruuttamattomia muutoksia kehossa ja saattavat haitata hedelmällisyyttä.

Sen jälkeen, kun poika meni asumaan isänsä kanssa ja palasi kouluun, hänen kerrotaan nopeasti "omaksuneen maskuliinisen sukupuolen".

Lähde: The Times

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:ALL OVER PRESS
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!