Oho

Tosiystävät: Lokki lentää joka päivä 80-vuotiaan miehen luo!

11.02.2019 17:29

Iäkäs englantilaismies ja Chirpy-niminen lokki ovat olleet ystäviä jo 12 vuoden ajan. Ystävyys sai alkunsa, kun John Summer pelasti Chirpyn hengen.

– Näin sen huutavan tuskissaan pääni yllä, enkä tiennyt, mitä tehdä, muistelee 80-vuotias John ensikohtaamistaan lokin kanssa:

– Seuraavana päivänä se tuli taas lähelleni ja yritti laskeutua, mutta se huusi kivusta. En uskonut, että se eläisi, sen jalka oli aivan poikki.

Auttaakseeen lintua, John alkoi ruokkia sitä koirankekseillä. Lopulta Chirpyn jalka parani ja lintu kykeni jälleen huolehtimaan itsestään. Parin välille oli kuitenkin ehtiä muodostua vahva side.

Yhteistä aikaa rannalla

Nyt Chirpy lentää tapaamaan Johnia joka ikinen päivä ja parivaljakko viettää yhteistä aikaa rannalla. Lintu ei mene lähelle muita ihmisiä, mutta Johnin luo se tulee heti, kun mies saapuu Instow Beachiin Devonissa.

– Se tulee suoraan luokseni, todella lähelle. Se ei mene lähelle ketään muuta, joten sillä on jonkinlainen suhde minuun, John sanoo:

– Maaliskuussa se lähtee pois ja tekee luonnollisen reissunsa ja sitten syyskuussa se palaa jälleen luokseni.

Linnut elävät pitkään

John arvelee Chirpyn olevan noin 20 vuoden ikäinen. Vanhin ihmisten tiedossa oleva lokki eli 32-vuotiaaksi. Johnin mukaan Chirpy yrittää houkutella myös muita lokkeja lähestymään miestä, mutta ne ovat epäluuloisia. Myös miehen omat tutut ivat epätavallisesta ystävyydestä hämillään.

– Ihmiset ovat epäuskoisia, kun kerron heille. He eivät ole uskoa, että lokki voisi palaisi tällä tavalla.

Lähde: Metro UK

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:all over press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!