Oho

Tositelevisiosarjan kätilöllä seksiä tuoreen isän kanssa!

30.03.2018 22:12

One Born Every Minute-sarjasta tuttu kätilö myönsi harrastaneensa seksiä osastolla syntyneen lapsen isän kanssa. Joanne Lumsden, joka nähtiin Iso-Britannian Channel 4-kanavan sarjassa, on erotettu kohun myötä työpaikaltaan.

Tuore äiti, joka ei ole kertonut nimeään julkisuuteen, sanoo kätilön tunnustaneen suhteen hänelle. Naisen mukaan Lumsden, joka huolehti hänestä ja hänen tuoreesta vauvastaan äitiysosastolla, kertoi harrastaneensa seksiä naisen kumppanin kanssa. Äiti sanoo käynenesä epäluuloiseksi, kun kävi ilmi, että hänen poliisimiehensä tunsi sairaanhoitajan.

– Hän kertoi minulle, että hän tunsi tämän töiden kautta. Tiesin, etteivät faktat täsmänneet, nainen kuvailee.

Hänen mukaansa Lumsden myönsi, että hän oli tavannut miehen Benidormissa, missä mies oli ollut bilematkalla 14 kuukautta aiemmin. Noin viikkoa myöhemmin, kätilö soitti naiselle ja kertoi koko tarinan. Ilmeisesti suhde oli kestänyt kolme kuukautta.

– Hän soitti minulle ja kertoi kaiken. He olivat viettäneet aikaa yhdessä, he olivat harrastaneet seksiä, nainen jatkaa.

Lumsden on jättänyt tehtävänsä sairaalassa Liverpoolissa sen jälkeen, kun nainen teki sairaalalle virallisen valituksen.

– Saatan yhä nähdä, miten se nainen pitelee vauvaani, äiti, joka ei ole enää yhdessä miehensä kanssa:

– Se tulee vainoamaan minua koko elämäni ajan.

Lähde: Mirror

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

KATSO SEURAAVAKSI

Romugrilli: ”V**tuilin sille naiselle ihan h**vetisti!” - romutransu Markus Kuotesaho kertoo mielipiteensä viranomaisista!

Kuninkaan valtakunta: Aki Samuli kritisoi musiikkibisnestä – suomalaisille supertähdille kylmää kyytiä!

Katso video!

Kurkkaa Esko Eerikäisen matkailuautoon: sängyssä saa napostella namia kattilasta, mitä löytyykään jääkaapista?

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!