Hyppää pääsisältöön
Katso video!
Jessie on Ara.

Törkysuinen papukaija kiroili pelastajilleen!

Jessie-papukaija halusi viettää maanantai-aamun rentoutuen kotitalonsa lähellä sijaitsevalla katolla Lontoossa. Se ärsyyntyi pahemman kerran, kun palomiehet katsoivat parhaaksi hakea sen alas.

Ara oli karannut omistajansa asunnosta ja asettunut taloksi läheiselle katolle, jossa se vietti peräti kolme päivää. Lontoon palokunnan mukaan ihmiset olivat huolissaan, että lintu "oli saattanut loukkaantua, eikä tästä syystä tullut alas" katolta. Kun palokunta saapui pelastamaan lintua, se ei kuitenkaan ollut asiasta hyvillään. Jessien kerrotaan rienanneen pelastajiaan ja syytäneen kirosanoja palokunnan suuntaan. Kun palomies yritti lepytellä lintua sanomalla "rakastan sinua", sai hän vastineeksi tulistuneen "painu v*ttuun."

– Onneksi meille kävi nopeasti selväksi, että Jessie voi hyvin, eikä se ollut loukkaantunut, sillä se lensi toiselle katolle ja sitten vielä puuhun, kuvailee palomies Chris Swallow pelastusoperaatiota.

Lopulta Jessie palasi kotiin omasta tahdostaan. Palokunta julkaisi videon, jossa Jessie suostui omistajansa painostuksesta kiittämään pelastajiaan lyhytsanaisesti.

Lähde: The Huffington Post


Teksti:
Seiskan toimitus
Kuvat:
all over press ja twitter

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!