Hyppää pääsisältöön
Nainen on vangittu.

Törkeyden huippu! Epäilyn mukaan 27-vuotias kouluavustaja antoi huumeita ja käytti seksuaalisesti hyväkseen kahta teinipoikaa!

Floridalaisen kouluavustajan epäillään käyttäneen seksuaalisesti hyväksi kahta 15-vuotiasta poikaa. Collier Countyn koulupiirin virkailijat ovat vakavien syytösten nojalla suositelleet 27-vuotiaan Kirstie None Rosan työsuhteen päättämistä.

Viinaa ja pilveä

Poliisin raportin mukaan nainen vei teinit juhliin, missä heille tarjottiin alkoholia ja kannabista. Sen jälkeen Kirstie Rosa ilmeisesti ajoi pojat asunnolleen. Hyväksikäytön uskotaan olleen toistuvaa ainakin toisen pojan kohdalla. Tekoja on poliisin mukaan tapahtunut sekä naisen että pojan luona.

Epäilty kiisti kuulustelussa kaiken. Poliisilla on kuitenkin kaksi todistajaa, jotka kertovat toista. Poliisilla on hallussaan myös valvontakamerakuvaa, jossa Rosa ja poika ovat sopimattomassa kanssakäymisessä uima-altaassa.

Nainen odottaa oikeudenkäyntiä vangittuna. 

Kuva: Facebook
Kuva: Facebook

Daily Star

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.


Teksti:
Jenna Jylhä
Kuvat:
Rex Features, Facebook

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!