Tohtori sirotteli kokaiinia penikselleen - rakastajatar kuoli!

Oho | 16.04.2018 21:02

Tohtori "sirotteli kokaiinia penikselleen", tappaen rakastajattarensa, joka antoi hänelle suuseksiä.

Saksalaisen lääkärin rakastajatar kuoli kokaiinin yliannostukseen sen jälkeen, kun tohtori sirotteli huumetta penikselleen. Tohtori Andreas Niederbichler, 42, on sittemmin pidätetty.

Syyttäjän mukaan 38-vuotias nainen antoi suostumuksellisesti suuseksiä tohtori Niederbichlerille 20. helmikuuta. Myöhemmin nainen meni tiedottomaksi kotonaan Halberstadtissa. Hänet kuljetettiin sairaalaan, jossa hän kuoli.

Niederbichlerin syytetään antaneen naiselle kovan luokan huumetta ilman tämän suostumusta. Naisen ei uskota olleen tietoinen huumausaineesta. Poliisi pelkää, että verkosta naisia löytäneellä plastiikkakirurgilla saattaa olla enemmän uhreja eri puolilla Saksaa. Poliisi on kuullut kolmea muuta naista, joiden kanssa Niederbichler on tiettävästi harrastanut seksiä. Tähän mennessä kaikki uhrit ovat kertoneet kärsineensä jonkinasteisen reaktion huumeiden käytön seurauksena, totesi syyttäjä Hal Roggenbuck. Muut naiset ovat kuitenkin säästyneet vakavammilta vahingoilta. Niederbichler työskentelee johtavana lääkärinä Ameosin sairaalassa, Halberstadtissa.

Lähde: New York Post

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:all over press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!