fbq
Oho
06.08.2019 16:01
Teksti: Jenna Jylhä|Kuvat: All Over Press
Tinderistä löytyy kumppaniehdokkaita moneen lähtöön.
Tinderin suosituin mies neuvoo: Näillä vinkeillä menestyt deittisovelluksessa - vältä pahinta virhettä!
Oho
06.08.2019 16:01
Teksti: Jenna Jylhä|Kuvat: All Over Press

Stefan-Pierre Tomlin on virallisesti Tinderin eniten oikealle pyyhkäisty mies. Tinderin suosituin herra tietää, miten luoda toimiva ja edukseen erottuva profiili. Tomlin paljasti The Sunin haastattelussa omat vinkkinsä deittisovelluksen käyttäjille.

Tomlinin mukaan jokaisen tulisi valita profiilikuvaansa kirkas taustaväri.

– Se ponnahtaa silmille, kun ihmiset pyyhkivät kuvia, hän vinkkaa.

Miehen mukaan myös lomakuvat antavat hyvän ja rennon vaikutelman. Hän kuitenkin muistuttaa, että ainakaan kaikkien kuvien ei tulisi näyttää liian lavastetuilta.

– Miehet etsivät jotain erilaista, joten jos haluat erottua joukosta, sinun on valittava kuvia, joissa et poseeraa liikaa, Tomlin selittää:

– Jos pidät ratsastamisesta, laita siitä kuva. Sisällytä profiiliin joitain kuvia, joissa näytät älykkäältä, kauniilta tai komealta. Lisäksi lisää sellaisia kuvia, joissa näytät rennolta.

Profiilin tekstissä taas kannattaa vitsailla, Tomlin neuvoo. Hän sanoo, ettei kuvauksessa kannata jaaritella, vaan "lyhyt, iskevä ja hauska" teksti jää parhaiten ihmisten mieleen. Pahin synti on jättää kuvaus kokonaan tyhjäksi.

Lue myös: Tinder haastettiin oikeuteen ikäsyrjinnästä - yli 30-vuotiaita kohdeltiin kaltoin: maksoi yli 10 miljoonan euron korvaukset!

 

Oikea aika kirjautua

Paras aika kirjautua Tinderiin on miehen mukaan sunnuntaina klo 14. Tämä on Tomlinin mukaan ruuhka-aika.

– Kaikki ovat krapulassa ja säälivät itseään, ja kirjaimellisesti kaikki ovat sisällä puhelintensa kanssa, varsinkin talvella. Ja ihmiset suunnittelevat seuraavan viikon treffejään.

Tomlinin mukaan sovelluksessa riittää käyttäjiä myös klo 22.30 jälkeen arki-iltoina.

– Kun ihmiset selaavat Instagramia sängyssä ennen nukkumaanmenoa, he kurkkaavat myös Tinderiin, mies tietää.

Lähde: The Sun

Tilaa Seiskan uutiskirje! »