Oho
Pelastuskeskus auttaa kilpikonnia.

Tiesitkö? Vanhat rintaliivit voivat olla korvaamaton apu kilpikonnalle!

08.07.2019 18:33

Yhdysvalloissa, Pohjois-Carolinan osavaltiossa sijaitseva villieläinten pelastuskeskus pyytää naisia ​​lähettämään vanhat rintaliivinsä, jotta niillä voitaisiin auttaa loukkaantuneita kilpikonnia. Carolina Waterfowl Rescue tiedottaa asiasta Facebookissa. 

Hakaset 

Pelastusryhmätyöntekijän Keenan Freitasin mukaan liivien sulkimet toimivat kuin tikit kilpikonnan kilpeen tulleiden vammojen korjaamisessa. Voittoa tavoittelematon järjestö kertoo, että loukkaantuneita kilipkonnia on tuotu heille kuluneen kuun aikana jopa 40 viikossa. Monet niistä ovat jääneet autojen, veneiden ja ruohonleikkurien alle. 

- Jos saamme hyvässä kunnossa olevat rintaliivit, luovutamme ne paikalliselle turvakodille. Jos ne eivät ole enää ole käyttökelpoisia, kierrätämme hakaset, joten älkää jättäkö negatiivisia kommentteja, että tämä olisi pois vähävaraisilta naisilta. Voimme saada molemmat, keskus toteaa.

Lähde: Fox News

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!

Teksti: Jenna Jylhä
Kuvat: Rex Features

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!