Hyppää pääsisältöön
Papaija ei käy ehkäisyksi.

Tiedoksi: Papaija ei ole ehkäisyväline!

Lista kotitekoisista ehkäisymenetelmistä, joiden joukosta löytyvät papaija, viikuna ja inkivääri, on mennyt viraaliksi.

Ohjeissa neuvotaan nauttimaan papaijaa kahdesti päivässä 3-4 päivän ajan suojaamattoman yhdynnän jälkeen. Ilmeisesti tämä konsti toimisi muka katusmuspillerin tavoin. Papaijan siemenet puolestaan vähentävät siittiöiden tehoa.

Huuhaata

Kotitekoiset ehkäisyvälineet eivät ole tehokkaita raskauden estämisessä ja jotkut niistä voivat olla jopa vaarallisia. Monet luettelossa esiintyvät aineet voivat aiheuttaa muun muassa myrkytysoireita ja pahoinvointia.

Erityisen huolestuttava neuvo on keitetyn puolanminttun nauttiminen, sillä liian suuri annostus voi vahingoittaa maksaa ja johtaa pahimmillaan jopa kuolemaan. 

Luettelossa luvataan myös, että neem-öljyn injektoiminen "kohdunsarviin" suojaa naisia raskaudelta jopa vuoden. Lääketieteen ammattilaiset eivät suosittele injektoimaan omaan kehoon aineita, joiden vaikutuksista ei ole varmuutta.

- Botanistina voin kertoa, että tviitti, jota on jaettu tuhansia kertoja, voi aiheuttaa naisten kuolemia. Se tulisi poistaa välittömästi, varoitteli kasvitieteilijä James Wong, joka puuttui keskusteluun Twitterissä.

- Kannustamme kaikkia, jotka etsivät tietoa ja neuvoja ehkäisystä, käyttämään luotettavia lähteitä, joita tarjoavat terveydenhuollon ammattilaiset, muistuttaa seksuaaliterveydenhoitaja Bethany Fawcett Metro UK:ssa.

Lähde: Metro UK

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!


Teksti:
Jenna Jylhä
Kuvat:
Rex Features

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!