Oho
Carole Radziwill tunnetaan tositelevisiosta.

The Real Housewives of New York -tähti sai nimikkovibraattorin!

07.11.2019 16:55

Entisen The Real Housewives of New York-tähden, Carole Radziwillin uusin projekti on herättänyt kuohuntaa sosiaalisessa mediassa. Radziwill, 56, on aloittanut yhteistyön luksusseksileluja valmistavan Craven kanssa ja lanseerannut oman versionsa yrityksen suositusta kaulakoruvibraattoriasta.

Naisille suunnattu Vesper-seksilelu toimii myös pelkistettynä kaulakoruna. Värivaihtoehtoja on kolme, hopea, kulta ja ruusukulta. Radziwillin versioon on kaiverrettu sanat "Don’t Kill My Vibe”. Tositelevisiotähden suunnittelemaa vibraattoria valmistetaan rajoitettu erä.

– Tytöt kyselevät minulta aina kaulakorustani ja kun kerron heille, että se on myös vibraattori, kaikki haluavat sellaisen, Radziwill kertoi Instagramissa.

Hän vakuutti myös, että hillitystä ulkomuodostaan huolimatta lelu on varsin tehokas.

– Tässä tapauksessa koolla ei ole väliä. Se on pieni mutta voimakas.

Jotkut kommentoijat olivat sitä mieltä, että seksilelun kantaminen kaulassa on mautonta. Joku jopa kutsui tempausta Radziwillin "uudeksi pohjanoteeraukseksi". Sanavalmis nainen vastasi kritiikkiin pilailemalla oman sarjansa kustannuksella.

– Verrattuna siihenkö, että katsot ohjelmaa, jossa naiset herättävät pahennusta, puukottavat toisiaan selkään ja käyttäytyvät alentavasti? Ohjelmaa, jossa he kutsuvat toisiaan huoriksi ja idiooteiksi? Jossa he riisuvat vaatteensa ilman mitään syytä ja keskustelevat vibraattoreistaan?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Carole Radziwill (@caroleradziwill) on

Lähde: Page Six

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Jenna Jylhä
Kuvat: Rex Features

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!