Oho

The Real Housewives of New York -tähti sai nimikkovibraattorin!

07.11.2019 18:55

Entisen The Real Housewives of New York-tähden, Carole Radziwillin uusin projekti on herättänyt kuohuntaa sosiaalisessa mediassa. Radziwill, 56, on aloittanut yhteistyön luksusseksileluja valmistavan Craven kanssa ja lanseerannut oman versionsa yrityksen suositusta kaulakoruvibraattoriasta.

Naisille suunnattu Vesper-seksilelu toimii myös pelkistettynä kaulakoruna. Värivaihtoehtoja on kolme, hopea, kulta ja ruusukulta. Radziwillin versioon on kaiverrettu sanat "Don’t Kill My Vibe”. Tositelevisiotähden suunnittelemaa vibraattoria valmistetaan rajoitettu erä.

– Tytöt kyselevät minulta aina kaulakorustani ja kun kerron heille, että se on myös vibraattori, kaikki haluavat sellaisen, Radziwill kertoi Instagramissa.

Hän vakuutti myös, että hillitystä ulkomuodostaan huolimatta lelu on varsin tehokas.

– Tässä tapauksessa koolla ei ole väliä. Se on pieni mutta voimakas.

Jotkut kommentoijat olivat sitä mieltä, että seksilelun kantaminen kaulassa on mautonta. Joku jopa kutsui tempausta Radziwillin "uudeksi pohjanoteeraukseksi". Sanavalmis nainen vastasi kritiikkiin pilailemalla oman sarjansa kustannuksella.

– Verrattuna siihenkö, että katsot ohjelmaa, jossa naiset herättävät pahennusta, puukottavat toisiaan selkään ja käyttäytyvät alentavasti? Ohjelmaa, jossa he kutsuvat toisiaan huoriksi ja idiooteiksi? Jossa he riisuvat vaatteensa ilman mitään syytä ja keskustelevat vibraattoreistaan?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Carole Radziwill (@caroleradziwill) on

Lähde: Page Six

Teksti:Jenna Jylhä
Kuvat:Rex Features
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!