Oho

Teini menetti neitsyytensä isänsä tyttöystävälle - ja haukkui päälle!

24.05.2017 15:02

Elokuvat ovat täynnä intohimorikoksia, mutta joskus todellisuus lyö fiktion laudalta. The Jeremy Kyle Show'ssa nähtiin astetta oudompi pettämistarina, jossa teini-ikäinen poika myönsi varastaneensa isänsä tyttöystävän. 

Jaksossa esiintyvä Tasha myönsi, että hänen tyttärellään on peräti viisi isäehdokasta. Yksi heistä oli hänen entinen poikaystävänsä, David. Toinen on Davidin 18-vuotias poika, Jake.

– Tämä on järkyttävää jopa minun mittakaavassani, sanoi sarjan juontaja, Jeremy Kyle, kuultuaan erikoisen juonikuvion.

Tasha paljasti päätyneensä sänkyyn Jaken kanssa koettuaan, ettei hän enää saanut Davidiltä tarpeeksi hellyyttä. Jake oli tuolloin 17-vuotias. Hän oli myös neitsyt.

– David särki sydämeni, joten minä halusin tehdä samoin, Tasha selitti yleisölle.

Jakella erikoiset motiivit

Jake puolestaan perusteli salasuhdetta vannomalla, että hän harrasti seksiä Tashan kanssa todistaakseen, millaista naista hänen isänsä tapaili:

– Monenkohan miehen kanssa sinä olet häntä pettänyt? Minä todistin, kuinka likainen, alhainen olento sinä todella olet, Jake tylytti.

David myönsi, että uutinen hänen pojastaan ja tyttöystävästään oli vaikea kuulla. Nyt David on kuitenkin jälleen puheväleissä poikansa kanssa. DNA-paljasti, ettei heidän perheeseensä ole luvassa lisäystä Tashan kanssa.

Lähde: Metro

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

KATSO SEURAAVAKSI

Katso video!

Johanna Tukiaisen kihlaus oli mennä pahasti pieleen – ei ymmärtänyt Paul-rakastaan!

BB-Valvomon Ero-extra: Talosta poistuneelle kohu-Sinille jääkylmää kyytiä – ”Miten noin korkeasti koulutettu voi munata näin pahasti?!”

Salatut elämät -tähti Hanna Kinnunen luuli koekuvauskutsua pilapuheluksi – nolostui tajuttuaan tilanteen: ”Pyysin nöyrästi anteeksi!”

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!