Katso kuvat!

Tatuoija eheyttää rintasyövän kokeneita naisia tatuoimalla nännit menettyjen tilalle - kuvat!

Oho | 04.09.2019 13:30

Tatuointitaiteilija Terri Benamore tekee tatuointeja naisille, joiden nännit on poistettu syövän takia. Northamptonissa, Englannissa studiotaan pyörittävä 32-vuotias luo musteella upeita 3D-nännitatuointeja ja viimeisen puolentoista vuoden aikana hän on auttanut yli 70 naista.

Sensuuria

Kuten kuka tahansa taiteilija, Terri esittelee mielellään työnsä jälkeä sosiaalisessa mediassa. Asiassa on vain yksi mutta. Tatuoinnit ovat niin aidon näköisiä, että Instagram poistaa hänen kuviaan jatkuvasti. Terrin sometilejä on suljettu monesti, enimmillään jopa vuodeksi. Terri on jo pitkään yrittänyt vakuuttaa kuvapalvelulle, etteivät hänen tatuointikuvansa ole luonteeltaan seksuaalisia.

- Kutsun nännitatuointeja parantaviksi tatuoinneiksi, koska ne todella korjaavat sielua. Nämä ihmiset ovat kuin varjo itsestään, he ovat menettäneet kaiken itseluottamuksensa kehojensa suhteen, Terri kertoo Metro UK:n haastattelussa.

Terri suunnittelee jonain päivänä avaavansa nännitatuointeihin erikoistuneen klinikan. Näkyvyyden saaminen on kuitenkin vaikeaa, koska Terri ei saa esitellä töitään vapaasti sosiaalisessa mediassa. 

- On todella tärkeää jakaa työn jälkiä sosiaalisessa mediassa, saan sitä kautta 80 prosenttia asiakkaistani... Kuvien näkeminen sosiaalisessa mediassa on elintärkeää; ne näyttävät rintasyövästä selvinneille, että tällainen vaihtoehto on olemassa.

Facebookin tiedottaja myöntää Metro UK:lle, etteivät mastektomia-arvet ole sääntöjen vastaisia. Hän tietää, että kuvien poistamisessa sattuu virheitä, mutta ne pyritään aina korjaamaan.

- Tässä tapauksessa palautimme Terrin julkaisut ja profiilin heti, kun saimme tietää virheestämme.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Terri Benamore (@missterritattoos) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Terri Benamore (@missterritattoos) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Terri Benamore (@missterritattoos) on

Lähde: Metro UK

Teksti:Jenna Jylhä
Kuvat:Rex Features
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!