fbqTätä on "Hollywood-katumus" - moni nainen haluaa karvat takaisin intiimialueelle! | Seiska
Häpykarvoituksessa on uusi trendi.

Tätä on "Hollywood-katumus" - moni nainen haluaa karvat takaisin intiimialueelle!

Oho | 25.05.2019 22:15

Onko 70-luvun tyyli tulossa takaisin häpykarvoitukseen? Monet julkkisnaiset, mukaan lukien Gywneth Paltrow ja Cameron Diaz ovat jo paljastaneet suosivansa luonnontilassa olevaa häpykarvoitusta.

Posliinin yliedustus pornoteollisuudessa on saanut  monet naiset harkitsemaan toisenlaista lookia. Iso-Britanniassa tehty kysely paljasti, että yli puolet Britannian naisista ei ajele tai vahaa alakerran karvoitusta ollenkaan.

"Hollywood-katumus"

Viime vuosien minimaalista karvoitusta suosiva trendi on saanut monet naiset poistamaan karvansa pysyvästi esimerkiksi laseroinnin avulla. Nyt yhä useampi heistä katuu intiimikarvoituksensa tuhoamista. Kasvava joukko naisia on valmis käymään läpi pitkään jatkuvia hoitoja ja maksamaan jopa tuhansia euroja saadakseen alakerran karvoituksensa jälleen kasvamaan. Yleistyvä ilmiö on saanut lempinimen "Hollywood-katumus".

- Äitini varoitti minua tekemästä sitä. Minun olisi pitänyt kuunnella häntä, sanoo laser-hoitoa katuva Emma The Telegraph-lehdessä.

Emma käy parhaillaan kivuliaassa PRP-hoidossa entisöidäkseen karvoituksensa. Hoidossa potilaan omasta verestä eristetään kasvutekijöitä sisältävää plasmaa, joka injektoidaan häpyalueen iholle. Koreassa asiakkaille on jo tarjolla jopa häpykarvansiirtoja. Eurooppaan siirteet eivät ole vielä rantautuneet ja naiset valitsevat pääsääntöisesti yksinkertaisemman ja edullisemman konstin; he jättävät karvoituksensa rauhaan.

Lähde: The Telegraph

Teksti:Jenna Jylhä
Kuvat:Rex Features

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!