Hyppää pääsisältöön
Ruutua tuijottava on tylsää seuraa.

Tästä tiedät olevasi tylsä - ja näin voit parantaa pisteitäsi!

Pelkäätkö olevasi tylsää seuraa? Flatbiken teettämä kysely paljastaa, millainen on tylsä henkilö.

Kyselyn, johon osallistui 2000 henkilöä, jopa 65 prosenttia amerikkalaisista pelkää olevansa tylsiä. Yksi seitsemästä pelkää, ettei heillä ole illanistujaisissa kiinnostavia tarinoita kerrottavanaan.

Vastaajien mukaan ylivoimaisesti suurin syy, miksi joku oli heidän mielestään tylsä, oli, että henkilö osasi puhua vain itsestään. Myös huumorintajun puute teki henkilöstä tylsän muiden silmissä. Valittaminen, samojen vitsien toistaminen sekä olivat niin ikään tylsän tyypin ominaisuuksia. Puhelintaan jatkuvasti vilkuilevat henkilöt eivät myöskään olleet vastaajien mukaan jännittävää seuraa.

Ihmiset haluavat keskusteluja, joihin he voivat ottaa osaa

Vaikka ihmiset pelkäävät, etteivät heidän tarinansa ole tarpeeksi jännittäviä, eivät he myöskään ole kiinnostuneita kuulemaan toisten uskomattomista lomakokemuksista. Sen sijaan ihmiset nauttivat keskustelunaiheista, jotka ovat heille tuttuja, sekä keskusteluista, joihin he voivat ottaa osaa.

Mielenkiintoiset ihmiset osaavatkin ottaa keskustelukumppaninsa mukaan kertomuksiinsa. Sen sijaan, että he kerskailevat upealla maailmanmatkallaan, he saattavat sanoa: "Siellä oli upeaa. Se toi mieleeni matkan, jonka teimme yhdessä yliopistoaikoinamme."

Lähde: Men's Health


Teksti:
Seiskan toimitus
Kuvat:
Seiskan toimitus

Suosituimmat

Ladataan sisältöä

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!