Hyppää pääsisältöön

Tässä ovat maailman pisimmät kynnet: mies leikkasi ne lyhyeksi vasta 66 vuoden jälkeen -video!

Yksi aikakausi on tullut päätökseen, sillä maailman pisimmät sormenkynnet omannut mies leikkasi kyntensä 66 vuoden jälkeen. Nykyään 82-vuotias mies alkoi kasvattaa kynsiään, kun Guinnessin maailmanennätyksiä ei ollut vielä olemassakaan.

Punesta, Intiasta kotoisin oleva Shridhar Chillal ei ole leikannut vasemmalla kätensä kynsiä sitten vuoden 1952. Tuolloin opettaja suuttui vasta 14-vuotiaalle pojalle, kun tämä katkaisi yhden kyntensä. Silloin Chillal päätti katsoa, kuinka kauan hän pystyisi kasvattamaan kynsiään.  Mitä ilmeisimmin vastaus oli, että "kauan", sillä hän ei leikannut kynsiään ennen kuin viime viikolla. Chillel lensi New Yorkiin leikkauttamaan kynnet lääkärillä. Hän yritti ensin leikata ne itse, mutta se ei onnistunut. Lääkäri leikkasi kynnet sähkötyökalun avulla. Siihen kuluin noin kymmenen minuuttia. Kynnet olivat Guinnessin mukaan kynsille ehti kertyä mittaa yhteen laskettuna 9,09 metriä.

Nyt ne ovat esillä Ripley's Believe It Or Not-museossa Times Squarella.

– Olin hieman huolissani siitä, että julkisuuteni katoaisi nyt, mutta saapuessani tänne tänä päivänä tajuan, että olen todellinen julkkis, Chillal kertoi:

– Nyt kynteni muistetaan ikuisesti ja ihmiset ympäri maailmaa pääsevät katsomaan kynsiäni kuisesti.

Chillal halusi leikata ennätykselliset kyntensä, koska niiden paino esti häntä enää liikuttamasta sormiaan. 

– Se oli kivuliasta, hän selitti Guinnessin maailmanennätyksille:

– Jokaisella sydämenlyönnillä kaikkiin viiteen sormeen, ranteeseen, kyynärpäähän ja lapaaan sattuu paljon ja kynsien reunassa on jatkuva poltteleva tunne.

Toistaiseksi ei ole tiedossa, kuinka Chillal on sopeutunut kevyempään käteensä, mutta hänen elämänsä lienee helpottuneen monin tavoin.

Lähde: The Huffington Post


Teksti:
Seiskan toimitus
Kuvat:
Seiskan toimitus

Katso Seuraavaksi

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!