Oho
Katso videot!

Tappajaklovnien ryöstöyritys pieleen - mummo jahtasi potkulaudalla! Katso video!

12.02.2019 18:28

Tappajaklovneista muodostui vuonna 2016 kansinvälinen vaiva. Sittemmin naamioituneista uhkailijoista on raportoitu säännöllisin väliajoin. Viime viikolla klovnit saivat kuitenkin katua, kun he yrittivät ryöstää pariskunnan Texas Cityssä.

Aretha Cardinal ja hänen miehensä Joseph Nelson istuivat autossa kotinsa ajotiellä, kun paikalle ilmestyi kaksi klovnimaskeihin naamioitunutta miestä. Toinen klovneista asetti viidakkoveitsen kuskin paikalla olleen Nelsonin kaulalle. Nelsonin onnistui kuitenkin vääntää veitsi ryöstäjän kädestä. Tekijä pakeni ja Nelson lähti tämän perään viidakkoveitsi kädessään. Samalla Cardinal tarttui lapsenlapsensa potkulautaan ja iski sillä toista klovnia.

– Minulle kelpaa mikä tahansa ase, kunhan saan sinut pois minun ja mieheni kimpusta, Aretha totesi uhmakkaasti:

– Niinpä käytin potkulautaa. Se meni keskeltä rikki.

Pariskunnan onnistui ottaa klovnit kiinni. Aretha rikkoi potkulautaa käyttäen myös tekijöiden pakoauton ikkunan. Parin aikuinen tytär soitti poliisin paikalle. Viranomaiset pidättivät kaksi epäiltyä, Jose Lugon ja Luis Jimenezin 1. helmikuuta tapahtuneesta ryöstön yrityksestä.

Lähde: The Huffington Post

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

KATSO SEURAAVAKSI

Katso video!

Johanna Tukiainen täräyttää suorat sanat Suomesta ja hehkuttaa Ruotsia: ”Suomalaiset ovat junttikansaa ja kyräilijöitä!"

BB-Valvomo: Minna kommentoi kiusaamiskohua ja välejään Arttuun – otti kantaa kohu-Sinin saamaan ryöpytykseen!

Katso video!

Johanna Tukiaisen kihlaus oli mennä pahasti pieleen – ei ymmärtänyt Paul-rakastaan!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!