Hyppää pääsisältöön

Tanssivan kirurgin uskotaan aiheuttaneen potilaalleen aivovamman - katso järkyttävä leikkaussalivideo

Plastiikkakirurgin, joka lauloi ja tanssi toimenpiteen aikana, epäillään aiheuttaneen potilaalleen "katastrofaalisen" aivovamman.

Tohtori Windell Davis Boutte latasi verkkoon yli 20 videota, joissa hän lauloi ja tanssi hip hop -kappaleiden tahtiin samalla, kun hän teki toimenpiteitä potilaille. Yksi hänen potilaistaan, Icilma Cornelius, 55, kärsi sydämenpysähdyksen kesken toimenpiteen klinikalla Lilburnissa, Georgiassa. 

Boutten klinikalla ei ollut rahkeita hoitaa hätätilannetta, vaan paikalle kutsuttiin ambulanssi. Potilaan sydän saatiin käynnistettyä uudelleen, mutta sairaalassa naisella havaittiin aivovaurio. Potilaan uskotaan tarvitsevan hoitoa koko loppuelämänsä.

Potilaan poika, Ojay Liburd, 26, haastoi Boutten oikeuteen. Tapaus on sittemmin sovittu oikeuden ulkopuolella summaa vastaan, jota ei ole kerrottu julkisuudessa.

Myös muut potilaat ovat kertoneet kauhutarinoita klinikalta. Eräs heistä kertoi heränneensä leikkauksen jälkeen hotellihuoneesta McDonald'sin tuote kädessään. Boutte, joka on sopinut viisi valitusta viimeisen neljän kuukauden aikana, toimii yhä plastiikkakirurgina klinikallaan.

Lähde: New York Post


Teksti:
Seiskan toimitus
Kuvat:
Seiskan toimitus

Katso Seuraavaksi

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!