Oho

Tanssii tähtien kanssa -tähti pornovideolla – tyydyttää itseään 10 minuuttisella pätkällä

07.11.2020 23:31

Tanssii tähtien kanssa -sarjan brittiläinen versio Strictly Come Dancing –ohjelma on seksiskandaalin keskellä. Sarjan uusimalla kaudella kilpailevan miespuolisen julkisuuden henkilön itsetyydytysvideo on vuotanut aikuisviihdesivustolle. 

Aikuisviihdevideossa esiintyy alaston nimeltä mainitsematon miespuolinen julkisuuden henkilö. Pätkässä hänet riisutaan alasti, ja hän makaa sängyssä puhumassa toisen osanottajan kanssa. Toista osanottajaa ei näy videossa ollenkaan. Keskustelun jälkeen julkisuuden henkilö alkaa tyydyttämään itseään. 

Tähden seksivideo ilmestyi verkkoon jo toiseen kertaan

10 minuutin video löytyi aikuisviihdesivustoilta ensimmäisen kerran vuonna 2017, kun satojen miespuolisten julkisuuden henkilöiden seksivideot vuotivat verkkoon. 

Daily Mail-lehden mukaan, koko video on ladattu aikuisten verkkosivustoille. Videosta on tehty myös lyhyt kahden minuutin pätkä, mikä kiertää sosiaalisessa mediassa.

Videolla esiintyvä julkisuuden henkilö ei ole kommentoinut videosta yhtään mitään. 

Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun Strictly Come Dancing -ohjelman osallistujista paljastuu vastaavanlaisia yllätyksiä. Viime vuonna naistähden seksivideo jaettiin verkossa. Videosta päätellen julkisuuden henkilö on ollut täysin tietoinen siitä, että häntä kuvataan julkaisun mukaan.

Lähde: Daily Mail
 

Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:All Over Press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!